iOS 13. Harta cu Locatiile in care esti URMARIT de Aplicatii

iOS 13 harta locatii urmarit aplicatii

iOS 13 are implementata de catre compania Apple o functionalitate speciala care le permite utilizatorilor sa vada pe o harta toate locatiile in care au fost urmariti de catre aplicatii. Puteti vedea mai jos cum arata aceasta harta, si cum putem descoperi foarte usor cat de “atente” au fost aplicatiile la toate locatiile pe care le-am vizitat in viata de zi cu zi.

Harta ne este recomandata pentru accesare in momentul in care o aplicatie ne urmareste locatia cand ramane deschisa in fundal, o alerta pentru asta fiind afisata in iDevice-uri. Prin acea alerta putem accesa harta cu informatii despre locatiile in care am fost urmariti, sputeti vedea foarte exact ce a vazut aplicatia in legatura cu voi.

iOS 13 afiseaza pe harta toate locatiile in care esti urmarit

iOS 13 harta locatii urmarit aplicatii iphone
iOS 13 afiseaza pentru aplicatiile Tesla si Apple Store o harta cu locatiile in care am fost urmariti, dar si explicatiile pentru monitorizare.

Separat de afisarea locatiilor in care am fost urmariti de catre aplicatii, iOS 13 afiseaza si explicatia oferita de catre dezvoltatorii ei pentru urmarirea noastra. Mai jos aveti explicatia celor de la Tesla pentru monitorizarea facuta pentru noi, compania Apple obligand dezvoltatorii sa ofere asemenea informatii pentru utilizatori.

Tesla uses your location to show your proximity to your vehicle (while the app is open), and to optimize phone key on your support vehicles (while the app is in the background). We’ll provide you with relevant products, features, and services depending on where you are.

iOS 13 va afisa in mod periodic alerte de acest gen pentru utilizatorii care sunt monitorizati in fundal de catre aplicatiile instalate in iDevice-urile lor. Functia nu doar ca ne permite sa stim mai clar cum se folosesc aplicatiile de GPS pentru a ne monitorizat, dar putem in acelasi timp sa controlam mai bine si autonomia bateriei telefoanelor.