Cyberpunk 2077 Anuntat OFICIAL, cu Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 a fost anuntat in mod oficial astazi, actorul Keanu Reeves urmand a avea un personaj important in cadrul acestui nou joc.

Cyberpunk 2077 anuntat Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 a fost anuntat oficial pentru lansare astazi, si vine cu o foarte mare surpriza in persoana lui Keanu Reeves, binecunoscutul actor american iubit de catre fani din intreaga lume in momentul de fata. Cyberpunk 2077 a fost anuntat astazi in cadrul unei conferinte tinute de catre Microsoft in cadrul E3 pentru a anunta jocuri care vor fi disponibile pentru XBOX, iar asa au fost dezvaluite planurile celor de la CD Projekt Red, impreuna cu Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 a fost prezentat oficial chiar de catre actorul american Keanu Reeves, iar participarea sa la eveniment este o confirmare a faptului ca va fi serios implicat in jocul pregatit pentru lansare. In ceea ce priveste data de lansare a Cyberpunk 2077, se pare ca 16 aprilie 2020 va fi data la care fanii il vor putea cumpara din magazinele din intreaga lume, fie fizice, sau online, asa ca mai este aproape un an de asteptare pentru el.

Cyberpunk 2077 Anuntat OFICIAL, cu Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 este un joc al carui actiune este plasata intr-un viitor indepartat in orasul Night City, iar jucatorii vor intra rin rolul unui mercenar care va avea foarte multe decizii dificile de facut in decursul jocului. In Cyberpunk 2077 fiecare decizie a noastra modifica finalul povestii prin care trecem, iar de-a lungul ei desigur ca ne vom intalni si cu personalul pe care Keanu Reeves il va interpreta, iar deciziile luate de noi vor influenta si interactiunea pe care o vom avea cu el.

Cyberpunk 2077 este al doilea joc video la a carei creare a participat Keanu Reeves, acesta fiind implicat intr-un proiect lansat in perioada in care filmele din seria Matrix erau foarte populare in intreaga lume. Pentru Cyberpunk 2077 el si-a dedicat o buna parte din timp atat pentru a dubla cu vocea personajul sau din joc, cat si pentru a avea miscarile mapate special pentru acesta, foarte multa munca fiind necesara pentru implicarea sa.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 16 aprilie 2020, si Keanu Reeves va avea un rol foarte important, insa deocamdata nu se stie cat ar urma sa coste, aceste detalii urmand a fi dezvaluite la inceputul anul 2020.