DRAMA Samsung GALAXY FOLD e Departe de FINAL

Samsung GALAXY FOLD are drama foarte departe de final, primul telefon pliabil al Samsung avand nevoie de mai mult timp de pregatire pentru lansare.

Samsung GALAXY FOLD drama lansare

Samsung GALAXY FOLD are deocamdata intreaga drama a lansarii foarte departe de final, iar compania Samsung inca nu reuseste sa-si aduca produsul mai aproape de punerea in vanzare asteptata de catre fani. Au trecut deja 45 de zile din momentul in care lansarea Samsung GALAXY FOLD a fost amanata, iar pana in momentul de fata nu a fost stabilita vreo posibila data la care vanzarile ar urma sa inceapa pentru noul model de telefon pliabil.

Samsung GALAXY FOLD este in proces de testare si verificare inca de atunci, iar cei de la Samsung tot furnizeaza in mod constant informatii cu privire la proces, pentru ca lumea sa nu uite de telefonul sau. Conform informatiilor furnizate de catre un reprezentant al coreenilor, Samsung GALAXY FOLD ar urma sa aiba data de lansare anuntata in cursul urmatoarelor saptamani, asa cum ni s-a mai spus deja de cateva ori in cursul lunii mai.

DRAMA Samsung GALAXY FOLD e Departe de FINAL

Samsung GALAXY FOLD nu mai are lansarea grabita din moment ce Huawei MATE X nu poate fi lansat inca de catre chinezi din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva lor, iar asta le-a dat o “gura de aer” coreenilor pentru a-si putea organiza lucrurile. Stim deja ca au fost implementate diverse modificari pentru ecranul Samsung GALAXY FOLD astfel incat acesta sa nu mai fie atat de usor de spart de catre cei care-l folosesc, iar aceasta este o veste foarte buna pentru toti cei care vor sa-l cumpere.

Samsung hasn’t given up on the Galaxy Fold, even 45 days after its first foldable phone was planned to go on sale in the US on April 26. A Samsung spokesperson affirmed  in an email, “We will announce timing in the coming weeks.”.

Samsung GALAXY FOLD nu este nici pe departe atat de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare precum spera foarte multa lume, iar in final aceasta este o problema foarte mare pentru compania Samsung. Nu se stie daca lansarea Samsung GALAXY FOLD va avea loc in iulie, asa cum au spus unele zvonuri, sau daca telefonul va ajunge in magazine in august, septembrie, sau octombrie, previziunile fiind sumbre.

Samsung GALAXY FOLD este cel mai asteptat telefon mobil al momentului, el trebuind sa porneasca o adevarata revolutie in materie de smartphone-uri, dar din pacate lucrurile nu stau chiar asa cum isi doreste compania.