Apple Pay Romania. Pregatiti-va de LANSARE

Apple Pay Romania. Lansarea mult asteptatului serviciu de plati mobile in Romania se apropie cu pasi foarte repezi, iata cand va fi disponibil pentru romani!

Apple Pay Romania

Apple Pay Romania. Lansarea mult asteptatului sistem de plati mobile este tot mai aproape, iar astazi avem o noua confirmare a faptului ca totul intra in „linie dreapta” pentru ca Romanii sa se poata bucura de el. Astazi a fost lansat in Olanda, de catre cei de la ING, sistemul de plati mobile, iar asta inseamna ca vom avea si Apple Pay Romania destul de curand, aceasta banca fiind una dintre cele doua care a anuntat disponibilitatea, impreuna cu Orange Money.

Apple Pay Romania. Lansarea sistemului de plati mobile a fost anuntata in martie pentru tara noastra, insa atunci nu s-au oferit detalii clare cu privire la momentul in care il vom putea folosi efectiv. S-a aflat ca Apple Pay Romania ar trebui sa fie disponibil undeva prin vara, probabil, daca toate lucrurile se vor „aseza” asa cum trebuie, iar din moment ce sistemul a fost lansat in Olanda pentru ING, e clar ca banca va face lansarea curand si in tara noastra.

Apple Pay Romania se apropie si mai mult de lansare

Apple Pay Romania. ING Bank, Banca Transilvania, si Orange Money au anuntat oficial ca vor oferi suport pentru sistemul de plati mobile in Romania, iar revolut are deja acest lucru disponibil pentru cei care-l folosesc. Restul romanilor vor trebui sa astepte ca Apple Pay Romania sa aiba permisiunea Apple pentru lansare, ceea ce ar trebui sa se intample foarte curand, poate chiar in momentul in care iOS 12.4 va fi disponibil pentru toata lumea.

Apple Pay Romania. Nu sunt sigur, dar e foarte probabil sa fie nevoie de o actualizare a iOS pentru ca iDevice-urile sa poata inregistra cardurile bancare romanesti in sistemul de operare. Cred cau tarie ca Apple Pay Romania va fi disponibil pana la finalul lunii viitoare, si sper ca Apple sa nu mai amane disponibilitatea sa, pentru ca exista foarte multi utilizatori de iDevice-uri in tara care sunt dornici sa faca mai usor platile la magazine.

Apple Pay Romania. Desi doar 3 banci sunt anuntate initial pentru lansare, sunt destul de sigur ca si altele vor oferi suport foarte curand, teoretic atat cardurile VISA, cat si cele Maestro urmand a putea fi folosite.