Vestea GROZAVA ASTEPTATA de Utilizatorii Windows 10

Windows 10 are in sfarsit parte de o veste grozava pentru utilizatorii care au instalat sistemul de operare in propriile calculatoare in acest moment.

Windows 10 performante procesoare amd

Windows 10 a trecut din problema in problema in ultimele luni, insa iata ca acum vine si o veste grozava pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme pentru sistemul de operare al Microsoft. Mai exact, vorbim despre un anunt care bucura multi utilizatori de calculatoare care folosesc procesoare ale companiei AMD, iar asta deoarece actualizarile recente ale sistemului de operare cresc substantial performantele pe care le ofera PC-urile pentru oameni.

May 2019 Update este actualizarea pentru Windows 10 care duce performantele la noi cote ridicate pentru procesoarele celor de la AMD, modelele din seria Ryzen beneficiind cel mai mult de pe urma modificarilor. Totul are la baza o modificare pentru o componenta software care genera probleme de performante pentru aceste procesoare in trecut, insa cei din Redmond au reusit sa gaseasca o solutie pentru o problema care afecteaza surprinzator de multa lume.

Procesoarele AMD primesc un mare spor de performante in Windows 10

Windows 10 performante procesoare amd may 2019 update

Imbunatatirea serioasa a performantelor este rezultatul unei colaborari dintre Microsoft si AMD in ultimele luni, iar asa clientii care au calculatoare cu Windows 10 nu se vor mai plange de probleme mari cu performantele. Teoretic ar fi vorba despre un spor de performante de 15% in jocuri, si de 6% in testele sintetice, pentru cei care au instalat deja May 2019 Update, astfel ca imbunatatirile ar trebui sa fie resimtite destul de usor de catre cei care instaleaza actualizarea.

Windows 10 imbunatateste deasemenea si modul in care procesele sunt rulate de catre fiecare thread al procesorului, totul in ideea in care procesarea se face mult mai fluid si mai rapid decat in cazul versiunilor anterioare ale sistemului Microsoft. Mai mult decat atat, cresterea dinamica a frecventei de lucru pentru nucleele procesorului se face acum de 15 – 30 de ori mai rapid, ceea ce reprezinta un spor urias pentru felul in care sunt procesate cam orice fel de task-uri.