Samsung GALAXY S10. UMILESTE OnePlus 7 PRO cu Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY S10. Noul telefon al companiei Samsung umileste OnePlus 7 PRO intr-un nou test care analizeaza autonomia bateriei telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 autonomie OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10. Telefonul lansat in luna martie de catre compania coreeana pentru clientii din intreaga lume reuseste o performanta surprinzatoare in fata unui concurent foarte important lansat recent. Mai exact, intr-un nou test facut intre Samsung GALAXY S10 si OnePlus 7 PRO, cel din urma este depasit cu mult de catre telefonul coreenilor in ceea ce priveste autonomia bateriei pe care o ofera pentru utilizarea de zi cu zi a clientilor.

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai jos veti vedea ca telefonul Samsung reuseste sa obtina o autonomie de utilizare ce este cu o ora mai mare decat ceea ce ofera OnePlus 7 PRO, diferenta fiind foarte importanta. Versiunea Plus a telefoanelor Samsung GALAXY S10 este testata aici, ea avand o baterie de 4100 mAh, in timp ce OnePlus 7 Pro are o baterie de 4000 mAh, diferenta in capacitate fiind mica, dar in utilizare asta conteaza mult.

Samsung GALAXY S10. UMILESTE OnePlus 7 PRO cu Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY S10. O ora de utilizare in plus este foarte mult pentru orice fel de smartphone, si poate insemna diferenta dintre a ajunge unde ai nevoie, sau nu, ori poate chiar mai mult decat atat, in functie de situatie. Desi nu se mentioneaza acest lucru, atat Samsung GALAXY S10, cat si OnePlus 7 Pro ar trebui sa aiba procesoarele Qualcomm Snapdragon 855, care au oricum o eficienta energetica foarte buna, dar asta conteaza dintr-un alt motiv.

Samsung GALAXY S10. In versiuena cu chip Exynos, telefoanele celor de la Samsung au o autonomie cu cam o ora mai slaba decat in cazul modelelor cu chip Snapdragon 855, deci e importanta diferenta aceasta. In rest, OnePlus 7 PRO pur si simplu nu poate oferi o autonomie la fel de buna precum versiunea Plus a Samsung GALAXY S10, iar acest lucru e oarecum de asteptat, avand in vedere tehnologiile care stau in spatele fiecarui tip de telefon.