Camera iPhone 11 Max apare in Prima Prezentare (VIDEO)

iPhone 11 Max are astazi parte de o prima prezentare pentru noua sa camera tripla, si ne confirma ceea ce ne speria inca de acum cateva luni.

iPhone 11 Max camera in prima prezentare video
Camera iPhone 11 Max este atat de urata precum ti-ai imaginat.

iPhone 11 Max are parte de o prima prezentare pentru noua sa camera astazi, producatorul de accesorii pentru telefoane numit Olixar fiind cel care a dezvaluit cum va arata design-ul acestei componente foarte importante. In clipul video de mai jos puteti vedea exact despre ce vorbesc, compania reusind sa intre in posesia unor schite care prezinta design-ul final al iPhone 11 Max, iar in baza lor a creat si un accesoriu de proteictie pentru camera tripla.

Separat de prezentarea formatului camerei triple din iPhone 11 Max, cei de la Olixar ne prezinta inclusiv accesoriul care a fost creat pentru a proteja aceasta camera, si care va fi inclus in unele dintre carcase. Puteti observa ca vom avea intr-adevar trei senzori de imagine pentru camera principala a telefonului, dar desigur ca asta stiati deja, insa felul in care aceasta va fi protejata va face unele carcase si huse sa arate foarte ciudat.

Camera iPhone 11 Max apare in Prima Prezentare (VIDEO)

Dimensiunea mult mai mare a camerei incluse in iPhone 11 Max este deasemenea o problema, iar asta pentru ca ea se va sparge mai usor decat isi imagineaza multa lume, deci trebuie protejata mai serios. Pe de alta parte, camera va fi compusa intr-un senzor standard de imagine, unul telephoto, si unul wide-angle, toti avnad 12 megapixeli, exact precum toti senzorii de imagine folositi in ultimii ani de catre compania Apple in telefoanele sale.

iPhone 11 Max nu va ajunge la clienti doar cu aceasta noua camera tripla, compania Apple dorind sa implementeze in produsele sale inclusiv ecrane de calitate mai buna, spatiu de stocare dublu in versiunile cele mai mici, sau baterii mai mari. Este deasemenea asteptat un nou tip de procesor mai performant, iar aici ar cam trebui sa se opreasca schimbarile importante pe care americanii le ofera, din pacate pentru noi.

Asteptarile pentru noua serie de telefoane nu ar trebui sa fie prea mari, iar asta pentru ca planurile Apple vis-a-vis de aceste modele sunt de a face schimbari putine pentru a genera profit cat mai mare.