iOS 13 Permite Folosirea Aplicatiilor intr-un Mod COMPLET Nou

iOS 13 aplicatii ecran

iOS 13, sau mai bine zis iPadOS 13, aduce pentru tabletele iPad ale companiei Apple o noua functie care le permite utilizatorilor sa foloseasca aplicatiile intr-un mod complet nou. Mai exact, Incepand cu iOS 13, tabletele ipad vor avea capacitatea de a rula o aplicatie in doua instante in acelasi ecran, ceva ce ne-au spus unele zvonuri.

iOS 13 are aceasta functionalitate implementata pe iPad deoarece Apple vrea sa le ofere clientilor sai functii care exista pe PC-uri, dar inca nu si in tablete. In aceasta idee, utilizatorii au optiunea de a lucra pe tablete asa cum  fac si pe calculatoare, ceva ce pana acum parea doar un vis, dar iata ca a devenit realitate intr-un final.

Apple prezinta functia ca fiind grozava pentru a lucra la doua notite, sau documente, in acelasi timp, iar in mod teoretic n-ar fi nevoie de modificari pentru aplicatii pentru a o folosi. Practic, cam orice aplicatie ar trebui sa poata fi folosita in acest mod multumita modului in care a gandit compania Apple sistemul de operare iOS 13.