iPhone 11. Apple NU a Inteles NIMIC din ESECUL Anului 2018

iPhone 11. Apple nu a inteles nimic din esecul anului 2018, iar in 2019 va lansa noi telefoane dezamagitoare pentru fanii care asteapta cu disperare ceva entuziasmant.

iPhone 11 apple esec 2018

iPhone 11. Compania Apple arata ca nu a inteles absolut nimic din esecul anului 2018, adica modelele iPhone XS, iPhone XR, care au fost puse in vanzare in toamna, si au avut vanzari dezastruoase pana in momentul de fata. Atat in perioada Black Friday, cat si de Craciun, vanzarile telefoanelor din cele doua serii au fost cu mult sub asteptari, iar pentru seria iPhone 11 compania Apple ne arata ca nu a inteles absolut nimic din asta.

iPhone 11. Desi lumea asteapta schimbari mari de design, si inovatii in telefoanele venite de la Apple, pentru seria de anul acesta vom avea dark mode, o camera tripla care arata foarte urat, si un procesor nou. Avand in vedere ca iOS 13 face Face ID mai rapid, nu ma astept ca Apple sa implementeze o camera TrueDepth superioara in seria de telefoane iPhone 11, ci doar sa se multumeasca cu aceste imbunatatiri in procesarea pentru recunoastere faciala.

iPhone 11. Apple NU a Inteles NIMIC din ESECUL Anului 2018

iPhone 11. Apple nu a inteles ca nu mai e ok sa tii acelasi design timp de 3 ani pentru telefoanele tale, si ca nu e ok sa implementezi incarcare rapida in telefoane, dar sa incluzi in cutie incarcatoare pentru “telefoane cu butoane”. Apple nu a inteles ca oamenii au nevoie motive serioase sa-i cumpere telefoanele, si ca reputatia sa incepe sa nu mai straluceasca la fel de tare, seria iPhone 11 putand aduce noi dezamagiri serioase pentru clienti.

iPhone 11. Apple nu a inteles deasemenea ca percepe preturi prea mari pentru produsele sale, si pune prea mare accent pe securitate intr-o lume in care Xiaomi vinde telefoane de 300 de euro care ofera functii aproape identice. Apple nu a inteles nici dupa anul 2018 ca nu mai exista un Steve Jobs carismatic care sa-i faca pe oameni entuziasmati de produsele sale, si ca entuziasmul a disparut, cel putin pentru iPhone, de cativa ani.

iPhone 11. As vrea ca Apple sa ma faca sa fiu entuziasmat ca voi cumpara un nou iPhone anul acesta, dar imi vine destul de greu sa cred ca se va intampla asta, pentru ca nu se va schimba mai nimic important.

12 COMENTARII

  1. Eu cred ca Apple pur si simplu are alte proiecte mai importante in desfasurare momentan si isi convetreaza eforturile pe domenii mult mai profitabile decat cel telecom unde piata este foarte aglomerata si oarecum in declin! Pretul telefoanelor premium s-a dublat in ultimii ani, au devenit tot mai performante, costurile de productie sunt mai mari, componentele si ele mai scumpe insa pe baza acestor cresteri de pret consumatorul nu mai este interesat sa schimbe telefonul an de an ci il tine cativa ani buni! Apple cred ca este cea mai afectata de acest lucru penteu ca este f cunoscut ca decice-urile vechi (iphone 6,7,8 chiar si SE) au primit update-uri soft similare device-urilor noi si functioneaza impecabil chiar si dupa atatia ani! Anul acesta o sa se vada cel mai mult acest lucru pe tru ca ios 13 vine cu schimbari semnificative si in contextul unor telefoane noi care vor veni cu foarte putine schimbari, chiar nesemnificative, multi o sa isi pastrezele telefoanele actuale si vor astepta un update mai serios si demn de investitie! Si da, se pare ca Apple nu a inteles nimic din esecul de anul acesta si va continua declinul cu noua serie de telefoane, iar dupa mine, va avea vanzari si mai slabe,mai ales datorate aspectului exterior al noilor telefoane care se anunta foarte urate!

  2. Cred că Apple e sabotată din interior, altfel nu îmi explic de ce își bat joc de principalul lor produs. Cred că Gioni Aiv face designul prost in mod intenționat pentru a slăbi vânzările de iPhone, asta pentru ca Tim Cuc să fie demis și el să îi ia fotoliul.
    Credeți într-un asemenea scenariu?

    Un alt scenariu ar fi ca cei de la Apple să vadă în presă ce reacții au consumatorii de iPhone. Evident că dacă cei ca Srb Srb, Claudiu și alți trolișori mai neînsemnați laudă într-una iPhone-ul, Cuculeț și restul boșorogilor din consiliile de administrație cred că iPhone e bun așa.

  3. Ai 30% Face ID mai rapid, ce vrei mai mult?

    Adriane, mulțumește-te cu asta, că în altă parte nu vezi ceva mai bun – unii oferă căști „premium” gratuite ca să vândă la bebeluși. :))

  4. Apple este o companie care oferă imaginea produselor de calitate, dar nu neapărat și calitatea lor.
    Nu știu cum ți se pare că Apple oferă:
    – iPhone 4: cu probleme clare de recepție a semnalului
    – iPhone 5: căruia i se cojeste vopseaua carcasei
    – iPhone 6: care se îndoaie cu foarte mare ușurință
    – iPhone 7: cu procesor care sâsâie
    – Mac Book cu ecran care devine inutilizabil
    – iPhone-uri care devin tot mai lente
    – cabluri care se rup cu ușurință la încheietura cu mufa
    – în general produse care se strică și care trebuie duse la service-ul Apple.

    Asta nu e calitate. Apple a dezvoltat cultul “bogaților” și a reușit să vă bage în cap ideea cum că dacă ai bani îți permiți produse Apple și reciproca: dacă îți permiți produse Apple, înseamnă că ai bani. Uite că la tine funcționează, pentru că ai spus-o: “fiecare își cumpără ce își permite”

    Eu te asigur 100% că am mai mulți bani decât tine. Mult mai mult! Dar nu îmi iau iPhone pentru că nu îmi oferă ceea ce îmi oferă alte produse concurente.
    Am alte produse Apple, dar nu iPhone.

  5. 5s este cel mai bun iPhone de la 2G la X
    XR este cel mai bun iPhone din 2018, cu speranță de viață de minim 5 ani.
    Alte păreri?

  6. Cât înseamnă “mai rapid cu 30%“?? Acum îți deblochezi iPhone-ul în 0.7 secunde, nu doar într-o secundă? Simți diferența asta și merită upgrade-ul?

  7. – 5s e mai bun din ce punct de vedere?
    – Cum ai calculat tu “speranța de viață” la minim 5 ani pentru un produs care există de doar 1 an?
    – Cum poate fi XR cel mai bun iPhone, când are ecran HD ready, cu tehnologie LCD? Ce anume il face “cel mai bun”?

    Nu te contrazic, poate e așa cum scrii tu, dar aș vrea să văd cum argumentezi tu părerea ta.

  8. 60% din profitul Apple vine din vânzări de iPhone. Așadar, iPhone este principalul lor produs pe care nu vor să îl ignore.

  9. Si totusi anul acesta as putea spune ca a fost neglijat in totalitate! Atat ios cat si noua gama de telefoane vor avea schimbari minuscule / nesemnificative. Eu gandesc ca nu ii mai intereseaza atat de mult aceasta divizie altfel nu vad cum sa te prabusesti atat de mult…