iPhone 11. Apple NU a Inteles NIMIC din ESECUL Anului 2018

iPhone 11. Apple nu a inteles nimic din esecul anului 2018, iar in 2019 va lansa noi telefoane dezamagitoare pentru fanii care asteapta cu disperare ceva entuziasmant.

iPhone 11 apple esec 2018

iPhone 11. Compania Apple arata ca nu a inteles absolut nimic din esecul anului 2018, adica modelele iPhone XS, iPhone XR, care au fost puse in vanzare in toamna, si au avut vanzari dezastruoase pana in momentul de fata. Atat in perioada Black Friday, cat si de Craciun, vanzarile telefoanelor din cele doua serii au fost cu mult sub asteptari, iar pentru seria iPhone 11 compania Apple ne arata ca nu a inteles absolut nimic din asta.

iPhone 11. Desi lumea asteapta schimbari mari de design, si inovatii in telefoanele venite de la Apple, pentru seria de anul acesta vom avea dark mode, o camera tripla care arata foarte urat, si un procesor nou. Avand in vedere ca iOS 13 face Face ID mai rapid, nu ma astept ca Apple sa implementeze o camera TrueDepth superioara in seria de telefoane iPhone 11, ci doar sa se multumeasca cu aceste imbunatatiri in procesarea pentru recunoastere faciala.

iPhone 11. Apple NU a Inteles NIMIC din ESECUL Anului 2018

iPhone 11. Apple nu a inteles ca nu mai e ok sa tii acelasi design timp de 3 ani pentru telefoanele tale, si ca nu e ok sa implementezi incarcare rapida in telefoane, dar sa incluzi in cutie incarcatoare pentru “telefoane cu butoane”. Apple nu a inteles ca oamenii au nevoie motive serioase sa-i cumpere telefoanele, si ca reputatia sa incepe sa nu mai straluceasca la fel de tare, seria iPhone 11 putand aduce noi dezamagiri serioase pentru clienti.

iPhone 11. Apple nu a inteles deasemenea ca percepe preturi prea mari pentru produsele sale, si pune prea mare accent pe securitate intr-o lume in care Xiaomi vinde telefoane de 300 de euro care ofera functii aproape identice. Apple nu a inteles nici dupa anul 2018 ca nu mai exista un Steve Jobs carismatic care sa-i faca pe oameni entuziasmati de produsele sale, si ca entuziasmul a disparut, cel putin pentru iPhone, de cativa ani.

iPhone 11. As vrea ca Apple sa ma faca sa fiu entuziasmat ca voi cumpara un nou iPhone anul acesta, dar imi vine destul de greu sa cred ca se va intampla asta, pentru ca nu se va schimba mai nimic important.