Microsoft vrea pentru Windows 10 o NOUA SCHIMBARE URIASA

WINDOWS 10. Microsoft vrea sa faca o noua schimbare foarte importanta profitand de pozitia de monopol pe care o are in momentul de fata la nivel global.

Windows 10 tasta office

Windows 10. Compania Microsoft vrea sa aiba control cat mai mare si mai bun asupra sistemului sau de operare pentru calculatoare, astfel ca are in lucru o alta schimbare foarte importanta pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Microsoft vor sa impuna noi modele de tastaturi pentru calculatoare, in special laptop-uri, care au o tasta speciala pentru activarea suitei Office, cea de pe urma careia Windows 10 genereaza foarte multi bani in fiecare an.

Windows 10. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum a gandit compania Microsoft aceasta noua tasta pentru tastaturile calculatoarelor, ea urmand a fi pozitionata langa tasta Alt, pe care o stiti deja. Nu se stie daca aceasta noua tasta va putea fi personalizata in Windows 10 pentru a deschide o anumita aplicatie din suita Office, sau daca ea va fi folosita pentru a deschide componenta centrala, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final.

Microsoft vrea pentru Windows 10 o NOUA SCHIMBARE URIASA

Windows 10 tasta office calculator

Windows 10. Avand in vedere faptul ca Microsoft are monopol pe piata sistemelor de operare pentru calculatoare, poate sa faca orice isi doreste in ceea ce priveste impunerea de schimbari pentru partenerii sai. Daca in cazul tastaturilor standard pentru desktop exista posibilitatea de a nu avea o tastatura cu o asemenea tasta pentru Windows 10, in cazul laptop-urilor totul e standard, iar ea va fi inclusa, si va ocupa spatiu degeaba, in multe cazuri.

Windows 10. Microsoft a inceput sa faca si niste sondaje in randul celor care lucreaza in companii pentr a afla cam cat de interesati ar fi oamenii sa foloseasca un asemenea tip de tastatura pentru calculatoarele lor. Desigur ca rezultatele vor conta foarte mult pentru companie, insa cred ca e luata deja decizia vis-a-vis de implementarea aceste taste, iar in Windows 10 ar trebui sa apara in curand si dovezi ale lansarii sale.

Windows 10. Acestea fiind spuse, iata ca Microsoft vrea sa faca si mai multi bani de pe urma suitei Office, si incepe sa gandeasca noi metode prin care sa profite de pozitia sa dominanta pe piata.