Primul Telefon cu Camera de 64 Megapixeli a fost Dezvaluit

xiaomi telefon camera 64 megapixeli

Primul telefon cu camera de 64 megapixeli este deja in plin proces de dezvoltare, si a fost dezvaluit pentru ca nimic nu mai poate fi ascuns de presa in momentul de fata. Xiaomi este compania care va lansa primul telefon cu camera de 64 megapixeli, el fiind dezvaluit de MIUI 10, care este testat deocamdata pentru lansare oficiala.

Nu se stie deocamdata ce denumire are telefonul Xiaomi care va veni cu aceasta premiera pentru camerele de smartphone, insa 64 de megapixeli e ceva de laudat. Desigur ca nu e obligatoriu ca pozele facute de telefonul Xiaomi cu camera de 64 megapixeli sa fie mai bune decat cele ale unui telefon care are camera cu rezolutie mai mica.

Acum telefoanele de la Xiaomi au camere de 48 de megapixeli, si nu uimesc prin calitatea pe care o ofera, deci trecerea la 64 de megapixeli probabil nu va fi ceva grozav. E posibil ca Samsung sa le-o ia inainte chinezilor de la XIaomi si a lanseze un telefon cu o asemenea camera mai devreme decat credeam, dar asta nu e prea sigur.

“The reference for a 64MP “ultra-pixel” mode was spotted in the MIUI Camera app by kackskrz in the latest MIUI 10 (ver. 9.6.17) China Developer ROM for the Redmi K20 Pro. The strings cited by the developer also correspond to a default text, “64MP DUAL CAMERA,” for the watermark on images.”