Huawei. TAIE Productia P30 PRO, MATE 30 PRO si a altor Telefoane

Huawei. Compania chinezeasca a decis sa taie productia telefoanelor sale, inclusiv pentru seriile P30/Pro, dar si pentru MATE 30/Pro, uimind intreaga lume.

Huawei taieri

Huawei. Intr-o miscare fara precedent, compania chinezeasca a decis sa taie productia Huawei P30 PRO, a Huawei MATE 30 PRO, dar si a altor modele de telefoane pe care le are acum in proces de fabricare. Daca in luna mai compania Huawei a redus productia pentru telefoanele low-end, cele mai ieftine, si care genereaza vanzarile cele mai mari, acum a decis sa reduca productia si pentru seria Huawei P30, ambele modele, plus cea viitoare.

Huawei. Practic, compania a taiat productia pentru produsele care genereaza vanzarile cele mai mari, dar si pentru produsele care genereaza cea mai mare atentie, iar asta sugereaza ca problemele sunt uriase. Huawei a confirmat scaderea vanzarilor internationale cu 40% in cursul lunii mai, si a spus ca s-ar putea ajunge pana la o scadere de 60% pana la finalul acestui an, deci reducere productiei este ceva normal.

Huawei. TAIE Productia P30 PRO, MATE 30 PRO si a altor Telefoane

Huawei. Nu se stie cu cat a fost redusa productia de telefoane actuale, sau viitoare, insa simpla actiune de a face asta este o noua confirmare a problemelor foarte mari pe care le compania in momentul de fata. Reducerea productiei de telefoane Huawei este un semnal foarte puternic, si cu siguranta va afecta foart emulte companii terte care depind de chinezi pentru a functiona, in SUA existand deja probleme mari pentru unii fosti parteneri ai sai.

“Huawei cutting flagship smartphone shipments. Following its decision to axe orders for its entry-level and low-end smartphones that use non-Kirin processors in May, Huawei also began cutting orders in early June for its flagship smartphones including the existing P30 series and the upcoming Mate 30 series.”

Huawei. Pe de alta parte, aceasta masura era una la care trebuia sa ne asteptam, iar asta pentru ca un producator de telefoane nu poate sa sustina productia daca nu si vinde efectiv ceea ce produce. Huawei a spus foarte clar ca se asteapta ca vanzarile sa scada si mai mult, deci alta solutie logica nu putea exista, insa reducerea productiei si pentru Huawei MATE 30 PRO este ceva la care mai nimeni nu se astepta.

Huawei. Decizia aceasta arata ca deocamdata compania nu are incredere nici ca in viitor ar urma sa se schimbe ceva in vine pentru vanzarile sale de telefoane, dar desigur ca am putea fi surprinsi de deciziile care vor fi luate in SUA.

1 COMENTARIU

  1. Te bucuri pentru asta? Hai ca știu ca ești cel mai fericit, SUA sa nu scadă în vânzări cu al lor telefon defect Apple! Dracu sa ne ia de prosti ce suntem. Noi nu avem știri din românia, decât ce plm face Huawei și Apple. Ești patetic omule, dacă este ceva scad și își vor reveni dacă vor. Asta este o problemă a lor? Au băgat în China miliarde, când v-a baga România vreodată ce au băgat ei