Samsung GALAXY Fold. Lansarea INTARZIATA IAR de catre Samsung

Samsung GALAXY Fold. Lansarea telefonului pliabil al companiei coreene este intarziata iar din cauza problemelor care inca nu au putut fi rezolvate permanent.

Samsung GALAXY Fold intarziat

Samsung GALAXY Fold. Lansarea telefonului pliabil pare parca sa se tot indeparteze pe masura ce timpul trece, iar asta in conditiile in care de peste o luna se lucreaza la rezolvarea problemelor produsului. Desi informatii aparute luna aceasta sugerau faptul ca Samsung GALAXY Fold va fi lansat in iulie, compania Samsung a negat pentru presa ca ar avea telefonul pregatit atat de devreme pentru punerea in vanzare, desi foarte multa lume il asteapta.

Samsung GALAXY Fold. CEO-ul diviziei mobile a companiei a declarat saptamana aceasta ca va fi facut in urmatoarele saptamani un anunt privind lansarea telefonului pliabil, insa nu se stie exact ce inseamna asta. E posibil ca un anunt privind lansarea Samsung GALAXY Fold sa vina abia undeva prin iulie, din moment ce inca nu s-a gasit o solutie pentru o rezolvare simpla a problemelor din cauza carora ecranul telefoanelor se strica surprinzator de usor.

Samsung GALAXY Fold. Lansarea INTARZIATA IAR de catre Samsung

Samsung GALAXY Fold. Desi s-a confirmat de ceva vreme faptul ca au fost descoperite problemele pe care telefonul pliabil le are, dar si ca Samsung le-ar fi rezolvat, inca nu s-au definitivat aceste rezolvari. E foarte posibil ca Samsung GALAXY Fold sa aiba nevoie de cateva saptamani pentru a continua sa se testeze modificarile care au fost facute de catre inginerii companiei coreene, astfel incat atunci cand va fi lansat, sa nu mai aiba aceleasi probleme.

“Little progress seems to have been made on the launch of Samsung Electronics’ Galaxy Fold, as the company on Friday denied rumors that the world’s first foldable smartphone would be released in July. However, according to Samsung and its partners, the schedule of a media event for the foldable phone in Korea and its official launch have not been set yet.”

Samsung GALAXY Fold. Punerea in vanzare nu mai e atat de grabita din moment ce lansarea Huawei MATE X a fost amanata pentru luna septembrie a acestui an, dar nici acolo lucrurile nu sunt chiar atat de sigure. Telefoanele pliabile au avut parte de un debut senzational, cel putin in prezentari, pentru ca pe piata inca n-au ajuns, iar Samsung GALAXY Fold nu e chiar atat de aproape e a fi pus in vanzare in perioada imediat urmatoare.

Samsung GALAXY Fold. Acestea fiind spuse, iata ca inovatiile tehnologice trebuie sa mai astepte, deoarece atunci cand te grabesti sa le aduci pe piata, ajungi sa-ti strici intreaga reputatie.