Samsung GALAXY NOTE 10. Functia la care Fanii IPhone, Huawei doar VISEAZA

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie inovatoare va fi implementata in acest model de telefon, fanii iPhone si Huawei doar visand la asemenea tehnologii.

Samsung GALAXY NOTE 10 sound on display

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca telefonul pregatit pentru lansare in aceasta vara va veni cu mai multe surprize decat isi imagineaza foarte multa lume in momentul de fata, si asta e o veste excelenta. Mai exact, compania coreeana ar vrea sa reduca si mai mult marginea superioara a ecranului Samsung GALAXY NOTE 10 pentru a elimina difuzorul, si a folosi o tehnologie care sa conduca sunetul prin ecran si carcasa telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 10. Tehnologia in sine nu este complet noua, Samsung o numeste Sound on Display, dar ea este foarte utila in eliminarea difuzoarelor din ecrane, si pentru reducerea marginilor acestora. Calitatea sunetelor redate prin acasta tehnologie nu ar trebui sa fie inferioara fata de cea oferita de catre un difuzor, iar asa Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa vina cu o inovatie interesanta pentru linia de produse ale Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia la care Fanii IPhone, Huawei doar VISEAZA

Samsung GALAXY NOTE 10 sound on display difuzor

Samsung GALAXY NOTE 10. Implementarea tehnologiei in telefoane a fost initial confirmata de catre primele folii create pentru acestea, pentru ca apoi un cunoscut leaker sa spuna exact acelasi lucru. Daca in foliile facute de catre chinezi nu putem avea 100% incredere, leakerul s-a dovedit a fi mai exact, astfel ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba intr-adevar aceasta schimbare majora pe care la Huawei, sau iPhone, n-o vom vedea prea curand.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi partea superioara a ecranului telefonului va fi mult mai subtire multumita implementarii aceste tehnologii, in partea inferioara va ramane totusi o margine destul de groasa pentru el. Implementarea tehnologiei in Samsung GALAXY NOTE 10 o va aduce inclusiv in alte viitoare modele de telefoane, dar totul depinde de modul in care compania Samsung va dori sa ofere inovatiile dincolo de anumite tipuri de produse.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea acestei serii de telfeoane este programata sa aiba loc in data de 7 august, la New York, insa pana atunci vom afla toate noutatile majore cu privire la el.

 

13 COMENTARII

  1. Da p30 pro și LG G8… Cam mult sa spui ca Huawei doar visează când are deja asa ceva pe telefoane? Rămâne sa viseze fanii Apple la așa ceva, mult și bine!

  2. Față de pișor marș în fosa septică de unde ai venit! Învață să vorbești corect gramatical și sa legi doua propoziții ca nici atât nu ești în stare! Drum bun spre Bălaceanca ca acolo este loc pentru cei ca tine cu multiple personalități.

  3. Tu suferi de boala Apple…aici nimeni nici nu vorbea despre aceasta companie. Ma gandesc de ce nu spui si de Allview,Vivo,si alte zeci de companii? Pentru ca esti bolnav psihic cu Apple si boceala ta despre aceasta companie

  4. Tu nu ai citit titlul, informator mincinos cum că Srb a murit și că miercuri a fost înmormântarea?
    Ia și recitește:

    “Samsung GALAXY NOTE 10. Functia la care Fanii IPhone, Huawei doar Visează”

    @disqus_XLTug7O2MK:disqus a scris foarte corect despre fanii Huawei și fanii Apple așa cum este menționat în titlu.

    Eu nu înțeleg ceva… Tu ești fan Apple? Parcă spuneai că Srb Srb te-a ajutat cu bani în trecut și pentru asta îi scuturi scamele de pe costumul de zidar. Ce caută unul care are nevoie de ajutor social în clubul bogaților Apple?

  5. Mincinosul ăsta de Silviu Bernescu scria că Srb and murit și că înmormântarea a fost într-o miercuri. Nu are nicio credibilitate. El nici nu a citit titlul articolului.

  6. Corect. Este un lingău care se baga în seama aiurea și cauta scandal cu japca. Este vizibil ca nu are nici o treaba cu articolul sau măcar cu un subiect apropiat! De doua zile singurul lui scop este sa ma umilească pe mine și sa ma înjure cu ceilalți doi natarai pentru simplu fapt ca îmi spun părerea și zic nasoale de Apple… Am fost băiat bun și am tot tacut dar pana când… Am dat-o pe tiganeli și înjurături… Nu e genul meu dar nici sa suport toate jignirile și umilințele la toți pro$ti! Nu am jignit și nu am umilit pe nimeni! Mi am spus părerea! Nu e obligat nimeni sa citească sau sa fie de acord. Nu înțeleg care e problema atâta timp cât discut la subiect! Cu ei 3 nu ai cum sa porți o discuție civilizata în contradictoriu! Pana nu te scot din pepeni și te umilesc nu se simt ei bine! Sunt convins ca o sa îmi dea și ban cat de curând!

  7. Trebuia să mă vezi pe mine acum 6 luni . Întreabă-l pe Viorel că stie ce zic ?
    Când n-ai cu cine n-ai cu cine . Srb se tot lăuda cu câte face el şi dinastea dar cum plm să aibă timp să contribuie societății când toată ziua stă aici şi se face de cacao ? Are şi el un iPhone 5 şi laudă cât de bună e Apple chiar dacă deja Mac-urile explodează , cardurile de credit făcute de ei au fost hack-uite, iPad-urile vin îndoite iar dacă nu vin îndoite se îndoiae în timp fie că ai sau n-ai carcasă de protecție şi vânzările scad .

  8. Asa este. Calitatea Apple, pentru care era vestita, scade considerabil de la an la an… Am un iphone X care a foat super ok pana l-am scapat de pe masa (1,5 m) pe gresie cu tot cu husa si s-a spart spatele franjuri! Noroc cu slickwraps, am luat un skin alcantara si l-am aplicat peste si e ca nou ?, altfel ma costa o gramada sa schimb sticla de pe spate! Apple watch seria 3 a fost imaculat 1 an si ceva apoi a inceput sa se curete vopseaua de pe el si arata jalnic ?. Am un ipad pro model ai vechi si inca este impecabil si l-as fi schimbat cu modelul nou are arata superb dar la cum se indoaie imi e si frica sa dau banii pe el! Poate generatia viitoare va fi mai solida! Iar la macbook pro am varianta din 2012 cu i7, 16gb ram si ssd si zboara! Nu l-as da pe un model nou! Arata ca nou si este tanc pe langa cele de acum fragile, cu tastaturi problematice si baterii explozive!

  9. Exact așa sunt și eu: scriu civilizat dar dacă sunt înjurat, răspund asemenea.
    Nouă ne rămâne să ne batem joc de ei ?