Samsung GALAXY NOTE 10. Functia la care Fanii IPhone, Huawei doar VISEAZA

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie inovatoare va fi implementata in acest model de telefon, fanii iPhone si Huawei doar visand la asemenea tehnologii.

13

Samsung GALAXY NOTE 10 sound on display

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca telefonul pregatit pentru lansare in aceasta vara va veni cu mai multe surprize decat isi imagineaza foarte multa lume in momentul de fata, si asta e o veste excelenta. Mai exact, compania coreeana ar vrea sa reduca si mai mult marginea superioara a ecranului Samsung GALAXY NOTE 10 pentru a elimina difuzorul, si a folosi o tehnologie care sa conduca sunetul prin ecran si carcasa telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 10. Tehnologia in sine nu este complet noua, Samsung o numeste Sound on Display, dar ea este foarte utila in eliminarea difuzoarelor din ecrane, si pentru reducerea marginilor acestora. Calitatea sunetelor redate prin acasta tehnologie nu ar trebui sa fie inferioara fata de cea oferita de catre un difuzor, iar asa Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa vina cu o inovatie interesanta pentru linia de produse ale Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia la care Fanii IPhone, Huawei doar VISEAZA

Samsung GALAXY NOTE 10 sound on display difuzor

Samsung GALAXY NOTE 10. Implementarea tehnologiei in telefoane a fost initial confirmata de catre primele folii create pentru acestea, pentru ca apoi un cunoscut leaker sa spuna exact acelasi lucru. Daca in foliile facute de catre chinezi nu putem avea 100% incredere, leakerul s-a dovedit a fi mai exact, astfel ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba intr-adevar aceasta schimbare majora pe care la Huawei, sau iPhone, n-o vom vedea prea curand.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi partea superioara a ecranului telefonului va fi mult mai subtire multumita implementarii aceste tehnologii, in partea inferioara va ramane totusi o margine destul de groasa pentru el. Implementarea tehnologiei in Samsung GALAXY NOTE 10 o va aduce inclusiv in alte viitoare modele de telefoane, dar totul depinde de modul in care compania Samsung va dori sa ofere inovatiile dincolo de anumite tipuri de produse.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea acestei serii de telfeoane este programata sa aiba loc in data de 7 august, la New York, insa pana atunci vom afla toate noutatile majore cu privire la el.