Microsoft are un Anunt DEZAMAGITOR pentru Fanii XBOX

microsoft dezamagire xbox

Microsoft are un anunt dezamagitor pentru fanii XBOX, el venind in contextul in care exista asteptari foarte mari de la compania americana si lansarile pe care se pregateste sa le faca. Luna aceasta Microsoft a anuntat Project Scarlett, urmatoarea sa consola XBOX care va fi lansata in 2020, insa unii asteptau si o a doua consola.

Ei bine, se pare ca Microsoft se va concentra exclusiv pe Project Scarlett in urmatorul an, lasand alte proiecte fara vreo sustinere, ceea ce e oarecum de asteptat. Project Scarlett va fi o consola scumpa si foarte puternica pe care Microsoft o va pune in vanzare pentru clientii sai in iarna anului 2020, si e posibil ca nu toata lumea sa si-o permita.

Partea buna este ca Microsoft va lansa inclusiv o platforma cloud pentru jocuri online, iar ea va fi ieftina si disponibila pe o gama foarte variata de dispozitive. Cei care nu vor avea bani pentru Project Scarlett, vor putea sa se foloseasca de acea platforma separata pentru a se juca orice doresc, dar totul abia in cursul anului 2020.

“Phil states that the company is focused on one console even though last year he said consoles. Microsoft’s current plan for its next-generation Xbox is to focus on Scarlett and all mentions of Lockhart, which was previously documented in several places, has now been scrubbed clean.”

2 COMENTARII