Windows 10 are in Sfarsit o Functie Extrem de Utila pe PC-uri

Windows 10. O functie extrem de utila a fost implementata in sfarsit de catre compania Microsoft, iata de ce au parte toti utilizatorii chiar in acest moment.

Windows 10 restrictionat

Windows 10. Compania Microsoft a implementat in sfarsit o functie foarte utila pentru calculatoarele care-i ruleaza sistemul de operare in momentul de fata, si cred ca foarte multe persoane asteptau cu nerabdare aparitia sa. Mai exact, cei de la Windows 10 au decis sa implementeze in PC-uri o functie care sa le spuna utilizatorilor daca actualizarea May 2019 Update este blocata la instalare pe calculatoarele lor, sau acest lucru nu se intampla.

Windows 10. Compania Microsoft a decis sa faca progresiv lansarea May 2019 Update pentru a evita probleme in randul clientilor sai, iar acolo unde sunt probleme, a decis sa blocheze complet instalarea. Unii dintre utilizatorii Windows 10 vor veadea in sectiunea de actualizari pentru sistemul de operare un mesaj care le spune ca instalarea May 2019 Update e deocamdata blocata pentru PC-urile lor deoarece poate crea probleme de utilizare.

Windows 10 are in Sfarsit o Functie Extrem de Utila pe PC-uri

Windows 10 update blocat

Windows 10. Ideea de a afisa un mesaj care spune ca o actualizare e blocata a venit dupa ce Microsoft a decis sa blocheze actualizarile la instalare direct din serverele sale, fara ca utilizatorii sa stie ce se intampla. Avand in vedere ca unele persoane au inceput sa se intrebe de ce nu vad actualizarea pentru May 2019 Update in calculatoarele cu Windows 10, cei de la Microsoft s-au gandit sa inceapa sa le spuna si ce se intampla.

Windows 10. Deocamdata doar unii dintre cei care au calculatoare cu acest sistem de operare vad vreun mesaj care le spune ca nu pot face instalarea update-ului in momentul de fata, dar disponibilitatea va fi extinsa cu siguranta. Mesajul este afisat atat in sectiunea cu actualizari din cadrul Windows 10, cat si in Windows Assistant Tool, astfel ca Microsoft se asigura de faptul ca utilizatorii sai vad foarte clar ce se intampla cu May 2019 Update, si de ce nu le apare instalarea.

Windows 10. Atat blocare actualizarii este o masura noua luata de catre Microsoft, cat si afisarea unui mesaj care sa alerteze oamenii in legatura cu asta, insa e posibil ca si asta sa se schimbe candva.