BOALA GRAVA Generata de Folosirea Constanta a Telefoanelor

boala grava telefoane

Boala grava de care sigur nu stiai, si care afecteaza foarte multe persoane care folosesc in mod constant telefoanele in viata de zi cu zi, ar trebui sa te sperie. Vorbim despre o problema care afecteaza foarte multe persoane care-si folosesc telefoanele prea mult, dar despre care desigur ca ele nu stiu, pentru ca implica aparitia unor “coarne” in ceafa capului.

Din cauza posturii proaste in care isi folosesc telefoanele mobile in viata de zi cu zi, oamenilor le cresc aceste “coarne” in zona in care sira spinarii si capul se impreuneaza. La aceasta concluzie s-a ajuns dupa analizarea catorva sute de radiografii facute unor persoane care foloseau telefoanele prea des, ele aparand din cauza pozitiei proaste a capului in timpul folosiri telefoanelor.

Practic, in loc sa le creasca oamenilor cocoase, le cresc aceste “coarne”, sau excedente osoase, care in radiografii arata ca un fel de “coarne” si genereaza ingrijorare. Singura solutie pentru a evita aparitia lor este folosirea mai rara a telefoanelor mobile, sau utilizarea lor fara a sta mereu cu capul indreptat in jos.

“The spurs form as pressure is exerted on the neck and spine when looking down at a smartphone. The bump is a sign of sustained terrible posture, which can be corrected quite simply. You may say it looks like a bird’s beak, a horn, a hook. While the spurs don’t protrude from the head, they can be felt in some cases. Researchers hypothesized that the “horns” form as young people hunch down to use their mobile devices. The pressure this creates on the back of the neck and the head, they note, is three to five times higher than merely sitting up straight.”