Gmail. ASA va ARATA Aplicatia Telefoanelor cu DARK MODE Aplicat

gmail dark mode android

Gmail. Cea mai populara aplicatie de email pentru telefoane urmeaza sa aiba disponibil implementat un sistem dark mode pentru toti utilizatorii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum va arata acest dark mode pe telefoane Android, compania Google incepand sa testeze aceasta schimbare pentru utilizatori in versiune beta.

Gmail. Noul dark mode a fost implementat de catre compania Google doar in aplicatia de setari a aplicatiei pentru telefoanele Android, si nici macar acolo nu e implementat cum trebuie. Asta e perfect normal din moment ce aplicatia Gmail pentru telefoanele Android este oferita in versiune beta in momentul de fata, insa ea va fi modificata substantial.

gmail dark mode android interfata

Gmail. E surprinzator ca pana in momentul de fata compania Google nu a implementat aceasta functionalitate in aplicatia aceasta pentru Android, deoarece in altele a facut-o. Desigur ca schimbarile bune pot veni oricand pentru telefoanele sale, asa ca e foarte clar faptul ca vom vedea foarte curand dark mode in Gmail pentru Android, dar chiar si pentru iPhone.