Huawei MATE 30 PRO. Functia GROZAVA Luata de la Samsung

Huawei MATE 30 PRO. O functie grozava este luata de catre chinezi de la telefoanele create de catre Samsung, iata ce urmeaza sa fie oferit in noile modele.

Huawei MATE 30 PRO. Pregatit pentru lansare in toamna acestui an, acesta va fi unul dintre cele mai importante telefoane spre care isi vor indrepta atentia clientii care vor fi in cautare de terminale mobile spre sfarsitul anului. Desi Huawei MATE 30 PRO va fi lansat de catre compania Huawei cu unele schimbari estetice in comparatie cu seria oferita in toamna anului trecut, insa ar putea veni si cu o schimbare majora pentru camera quad din telefon.

Huawei MATE 30 PRO. Mai exact, v-am spus deja ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera cu deschidere variabila tripla, iar pentru noul telefon al chinezilor am putea sa ne asteptam la ceva similar. Daca Samsung implementeaza o asemenea inovatie tehnologica in camerele sale, e posibil sa vedem si in Huawei MATE 30 PRO ceva echivalent pentru ca telefoanele sa fie egale din acest punct de vedere, si sa ofere aceeasi experienta pentru clientii lor.

Huawei MATE 30 PRO. Functia GROZAVA Luata de la Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Din pacate cei de la Huawei nu au implementat deschidere variabila in camerele telefoanelor premium pe care le vand la nivel global, insa ar putea sa o faca din aceasta camera. Din moment ce au ratat sansa de a implementa deschidere variabila duala in camerele telefoanelor premium lansate pana acum, chinezii ar putea dori sa recupereze cu Huawei MATE 30 PRO, si sa ofere ceva ce Samsung abia acum va oferi in premiera pentru intreaga industrie.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de acestea, noua serie de telefoane ar trebui sa vina deasemenea cu un nou procesor Kirin, dar asta doar daca ARM le va permite chinezilor sa il lanseze pe piata. Sunt deasemenea asteptate schimbari inclusiv pentru memoria RAM din Huawei MATE 30 PRO, dar si pentru mediul de stocare, unul UFS 3.0 fiind asteptat, pentru a aduce un spor major in performante, un nou ecran OLED cu rata de refresh de 90Hz fiind deasemenea posibil.

Huawei MATE 30 PRO. In momentul de fata nu e chiar clar cand vor fi lansate telefoanele in toamna acestui an, luna septembrie putand fi posibila, avand in vedere ca Huawei se cam grabeste.

1 COMENTARIU

  1. Sa înțeleg ca a furat-o! La tine asa este, tot ce fac uni este ok, ce fac alți este furt calificat. Au făcut ceva asemănător, nu au luat dragul meu. Dacă luau, erau dați în judecată cum se face! Fi om și fi corect, lumea crede că au furat, dar au implementat o funcție noua. Ca este asemănătoare cu cea de la Samsung, sa ști ca nu poți tu sa ma dai în judecată ca port aceleași haine ca tine. Asa este și la ei, poate o piesa este cumpărată de la același provider, cine știe! Bravo fratioare ca bagi aceste cacaturi unde nu se merită.