iOS 13 Public Beta a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

9

iOS 13 Public Beta

iOS 13 public beta a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, americanii oferind pentru utilizatori aceasta versiune a sistemului de operare. La doar trei saptamani din momentul in care iOS 13 a fost lansat in versiunea beta 1, si la doar o saptamana dupa beta 2, iata ca acum avem si versiunea public beta.

iOS 13 public beta este disponibil pentru toti utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, aceasta versiune fiind cel mai probabil cea beta 2, oferita saptamana trecuta. In comparatie cu prima versiune beta a iOS 13, oferita doar dezvoltatorilor, cea public beta este mai stabila, si are mai putine probleme, deci e mai sigura la instalare.

iOS 13 public beta poate fi instalat de catre utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch prin intermediul website-ului dedicat testarii acestor versiuni ale sistemului de operare. Chiar daca veti fi tentati sa faceti asta, va recomand sa nu va grabiti foarte mult, deoarece iOS 13 este oferit in continuare in versiune beta si nu e 100% sigur.

iOS 13 public beta a fost lansat in aceasta seara impreuna cu macOS Catalina public beta, astfel ca toti clientii Apple pot testa noile versiuni ale sistemelor de operare.