iPhone 11. Noi Imagini Prezinta SCHIMBARILE pentru Design

iPhone 11. Noi imagini prezinta schimbarile foarte mari de design pe care Apple urmeaza sa le faca pentru telefoanele sale in aceasta toamna.

iPhone 11 imagini schimbari

iPhone 11. O serie de noi imagini aparute astazi prezinta schimbarile de care au parte telefoanele mobile ale companiei Apple in ceea ce priveste design-ul general de care au parte clientii. Mai exact, puteti vedea in primul rand ca seria iPhone 11 va avea o camera tripla, cu forma patrata, mare, urata, si mai iesita in exteriorul carcasei decat cea oferita in cursul anului trecut pentru utilizatori, ceea ce nu reprezinta tocmai o schimbare foarte buna.

iPhone 11 imagini schimbari finale

iPhone 11. Separat de aceasta camera, este modificat deasemenea si butonul pentru dezactivarea sunetelor, compania Apple implementand unul preluat de la vechile tablete iPad, acesta fiind comutat de sus in jos, in loc de stanga/dreapta. Noul buton are deasemenea un design rotund, in locul celui vechi, iar o explicatie clara privind aceasta modificare pentru iPhone 11 nu a fost oferita inca, dar poate ca va veni undeva prin toamna.

iPhone 11. Noi Imagini Prezinta SCHIMBARILE pentru Design

iPhone 11 imagini schimbari design final

iPhone 11. Nici butoanele de volum nu mai sunt identice precum cele din actuala serie iPhone XS, insa aici modificarile sunt mult mai mici, si probabil vor fi trecute cu vederea de catre foarte multi dintre clienti. Separat de acestea, seria iPhone 11 nu va avea acel port USB-C pe care-l asteapta foarte multe persoane, ci va avea implementat unul Lightning, si poate un adaptor Lightning to USBC, ori vreun incarcator care faciliteaza incarcarea rapida.

iPhone 11 imagini schimbari lateral

iPhone 11. In imagini puteti vedea ca iPhone 11 Max are un decupaj mai mic decat cel din actuala serie iPhone XS, dar nu va asteptati ca acest lucru sa ajunga in telefoanele finale, pentru ca asta nu se va intampla. Compania Apple nu va reduce dimensiunea decupajului iPhone 11, insa o va face pentru iPhone 12, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur, totul fiind prezentat doar cu titlu de zvon, dar era oricum greu de asteptat ca Apple sa faca o asemenea modificare.

12 COMENTARII

  1. Daca spui tu 🙂 Mie mi se pare de o uratenie crunta dusa la extrem! Hidos de-a dreptul! Gusturile nu se discuta dar totusi “superb” nu este clar!

  2. Superb, este clar, este la superlativ
    Mie imi place combinatia ..mai mult negru in gold este ok, imi place mai mult decat cum este acum Xs

  3. Telefonul e cum e dar cu carcasa aia transparentă arată oribil . Zici că-i ceva ieftin făcut la repezeală cu bani puțini să fie cât mai ieftin de fabricat.