MacBook Pro 16 Inch: Iata CAND va fi LANSAT de catre Apple

MacBook Pro 16 Inch lansare

MacBook Pro 16 Inch a fost anuntat inca de anul trecut ca fiind in plin proces de dezvoltare pentru lansare in oferta companiei Apple, insa putine detalii au fost oferite. Ei bine, iata ca astazi vin o serie de informatii noi, si conform acestora, se pare ca MacBook Pro 16 Inch ar urma sa fie lansat in septembrie cu rezolutie de 3072 x 1920 pixeli pentru ecran.

MacBook Pro 16 Inch va avea un ecran LCD, in ciuda zvonurilor din ultima vreme privind implementarea de ecrane OLED in laptop-urile celor de la Apple. MacBook Pro 16 Inch este anuntat ca urmand a fi prezentat in cadrul unui eveniment Apple ce va avea loc pe 19 septembrie, dar conferinta urmeaza sa aiba loc mult mai devreme de atat.

MacBook Pro 16 Inch are estimate vanzari de 250.000 de unitati lunar, insa e greu de spus daca va fi atat de popular, mai ales daca va fi si mai scump decat modelele actuale. Un MacBook Pro 16 Inch ar aduce totusi noi clienti pentru Apple, multi ignorand laptop-urile din cauza ecranelor de doar 15 inch, insa asta s-ar putea schimba in curand.

“”We foresee that Apple will release a new product [at the] Sep’19 Apple event if there’s no unexpected development issue,” Jeff Lin, Associate Director, Consumer Electronics at IHS Markit, said in an email, referring to the 16-inch MacBook Pro.”