SAMSUNG GALAXY NOTE 10. LANSARE FARA o Tehnologie ESENTIALA

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de telefon va fi lansat de catre compania Samsung fara una dintre tehnologiile esentiale oferite in telefoanele Android.

Samsung GALAXY NOTE 10 microsd

Samsung GALAXY NOTE 10. Telefonul asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei coreene urmeaza sa fie lansat totusi fara o tehnologie esentiala, care nu mai lipseste de foarte mult timp din telefoanele Android. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 nu va include un slot pentru cardurile microSD, ceea ce ar fi o premiera nedorita pentru telefoanele premium pe care le vinde compania coreeana pentru clientii sai.

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca doar modelul PRO din serie va avea un slot pentru carduri microSD, si tot acesta va ramane cu un port audio de 3.5mm, coreenii avand intentia de a diferentia serios telefoanele. eliminarea slotului pentru cardurile microSD este ceva ce nimeni nu se astepta sa vada pentru Samsung GALAXY NOTE 10, si este cu siguranta una dintre schimbarile care va genera cele mai multe discutii in randul fanilor Samsung din lumea intreaga.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10. LANSARE FARA o Tehnologie ESENTIALA

Samsung GALAXY NOTE 10. Practic Samsung ar ajunge in situatia in care se afla telefoanele iPhone, care nu au avut vreodata sloturi microSD pentru ca Apple nu a vrut sa licentieze tehnologia, si sa introduca in telefoane componentele. Foarte multa lume a ironizat telefoanele iPhone din cauza lipsei acestei tehnologii esentiale, iar acum inclusiv in Samsung GALAXY NOTE 10 se va regasi o schimbare controversata de acest gen, si fanii vor lua cel mai probabil atitudine impotriva ei.

Samsung GALAXY NOTE 10. E posibil ca decizia Samsung sa aiba repercusiuni serioase in vanzarile pe care le va inregistra modelul mai ieftin din serie, mai ales daca nu va avea intr-adevar nici port audio. Exista foarte multe persoane care folosesc ambele tehnologii in telefoanele pe care le detin, iar Samsung GALAXY NOTE 10 fara ele in versiunea standard va fi inferior multor altor telefoane mobile concurente existente pe pietele globale.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, daca erati interesati sa cumparati acest model de smartphone, pregatiti-va pentru posibilitatea ca el va fie lansat si fara ceea ce va doriti cu adevarat.

3 COMENTARII