Samsung va LANSA in 2020 un Nou Telefon Pliabil NEOBISNUIT

Samsung va lansa in 2020 un nou model de telefon pliabil care va avea un design neobisnuit, compania coreeana dorind sa ofere ceva diferit fata de GALAXY FOLD.

Samsung telefon pliabil clapita

Samsung va lansa in 2020 un nou model de telefon pliabil care va avea un design neobisnuit, conform unor informatii furnizate astazi de catre presa din Coreea de Sud, si detaliile sunt extrem de interesante. Mai jos puteti vedea despre ce model de telefon mobil ar fi vorba, cei de la Samsung dorind sa lanseze un telefon pliabil cu clapita, doar ca spre deosebire de modelele din trecut, inclusiv ecranul urmeaza sa fie pliabil.

Stiti mai mult ca sigur ca problemele Samsung GALAXY FOLD au impiedicat lansarea primului telefon pliabil al companiei, insa coreenii se gandesc dejala viitor, si la modelele pe care le vor mai lansa in urmatorii ani. Acest viitor telefon pliabil al celor de la Samsung va fi neobisnuit prin prisma faptului ca va avea clapita si un ecran pliabil care se va indoi impreuna cu ea, ideea in sine fiind complet diferita fata de ce am vazut pana acum la alti producatori.

Samsung va LANSA in 2020 un Nou Telefon Pliabil NEOBISNUIT

Ecranul acestui nou tip de telefon pliabil de la Samsung va avea o diagonala de 6.7 inch, mai mica decat cea a Samsung GALAXY FOLD, insa e normal, din moment ce plierea este deasemenea facuta diferit. In carcasa noului model de telefon al Samsung va fi deasemenea ascuns un ecran care are diagonala de 1 inch, acesta urmand a facilita afisarea anumitor informatii pentru utilizatori cand telefonul este inchis si plasat pe o masa, sau in buzunar.

“Samsung Electronics is developing a foldable smartphone with a 6.7-inch screen with the top and bottom folded around the horizontal (x) axis. It is similar to the past folder phone. In the industry, this is called the ‘clamshell’ type. This is because the top of the device covers the bottom like a shell lid. When the phone is folded, a 1-inch display is added to the front for simple information such as character verification. “

Samsung readuce practic in actualitate un design foarte vechi, doar ca il modifica pentru a-l face cu adevarat util, pentru ca vorbim despre telefoane care vor fi mult mai usor de folosit decat actualele pliabile. Aceste modele de telefoane vor fi si mult mai usor de purtat in buzunar de catre utilizatori, iar Samsung ar putea avea mai mult succes cu un asemenea model, mai ales daca va fi ieftin, decat cu unul care seamana cu actualul Fold.

Samsung va lansa acest model de telefon pliabil undeva in cursul anului viitor, insa deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la cum se vor desfasura in realitate planurile sale.