Apple Watch a DOMINAT Piata Smartwatch-urilor si in 2018

apple watch dominat smartwatch 2018

Apple Watch a fost de departe cel mai popular smartwatch inclusiv in cursul anului 2018, dar asta n-ar mai trebui sa fie o surpriza pentru cineva, pentru ca nu e tocmai neasteptat. Mai exact, Apple Watch a fost de departe cel mai popular smartwatch vandut pe pietele din intreaga lume, totul multumita popularitatii avute de catre Apple Watch 4.

Apple Watch a scazut in 2018 de la 43% cota de piata la 37% din cauza concurentei, o companie chinezeasca numita Imoo ajungand pe locul 2 in urma Apple. Chinezii au intrecut inclusiv Samsung in vanzari, ceea ce e surprinzator, Fitbit si Amazfit avand parte de aceeasi situatie, insa americanii o duc, de departe, cel mai bine dintre toti.

apple watch dominat smartwatch 2018 vanzari

Apple Watch va inregistra o scadere in cota de piata si in 2019, estimarile spunand ca doar un punct procentual va disparea, deci vorbim despre o pierdere mai mica decat in 2018. Desi piata smartwatch-urilor nu se afla intr-o pozitie prea buna deocamdata, lucrurile se vor imbunatati cu siguranta in anii viitor, daca vor aparea si inovatii.

“Counterpoint Research Analyst, Satyajit Sinha, said, “Apple Watch shipments grew a solid 22% YoY in 2018. Apple Watch Series 4 was the star performer. It sold 11.5 million units during 2018, making it the best-selling model for the year. We believe its success was due to its focus on health-related features like ECG and fall detection. Further, it speaks volumes of how far Apple has come with Apple Watch as a meaningful health device.”

17 COMENTARII

  1. Se vede clar că este zgâriat. Am avut Apple Watch 3, exact la fel, negru din aluminiu și nu am avut probleme cu el, deși l-am mai lovit.

    Acum am Apple Watch 4 din oțel și este criminal, este cam inevitabil să nu-l lovești.

  2. Se vede clar că este zgâriat. Am avut Apple Watch 3, exact la fel, negru din aluminiu și nu am avut probleme cu el, deși l-am mai lovit.

    Acum am Apple Watch 4 din oțel și este criminal, este cam inevitabil să nu-l lovești.

  3. shhh, calmeaza-te ai pauza de la scoala si ai timp si net!
    mergi la un doctor ca daca ai 34 ani atunci creierul tau nu este dezvoltat si a ramas blocat la 14

  4. ce treaba au mainile nemuncite? pur si simplu nu ai maini de peste 30 ani…forta gravitationala nu poate fi evitata decat poate daca te tineau astia intr-un cub de gheata
    Tu minti fara sa cunosti fizica…si fizica te tradeaza…si mai mergi la o manichiura cu degetele alea

  5. a cum arata si biroul ala si mana ta, este clar ca esti genul ce nu ai grija de ceva ce primesti de la parinti. Pacat cum zicea cineva, ca nu au avut bani sa iti ia varianta stainless steel
    Orice este vopsit, se cojeste daca este lovit etc…

  6. Asta-i vrăjeală pentru cei care pun botul. Am Apple Watch de atâția ani, l-am scăpat, zgâriat și se vede doar puțin (este inevitabil) dar nu în halul ăsta.

    Se vede de la o poștă că este zgâriat intenționat și este clar că nu are cum să arate așa dacă doar îl porți.

  7. ce treaba au mainile nemuncite? pur si simplu nu ai maini de peste 30 ani…forta gravitationala nu poate fi evitata decat poate daca te tineau astia intr-un cub de gheata
    Tu minti fara sa cunosti fizica…si fizica te tradeaza…si mai mergi la o manichiura cu degetele alea

  8. shhh, calmeaza-te ai pauza de la scoala si ai timp si net!
    mergi la un doctor ca daca ai 34 ani atunci creierul tau nu este dezvoltat si a ramas blocat la 14

  9. se vede telecomanda, mouse pad calc etc
    deci tu stai la calc in garaj? doamne fereste cata umilinta
    Dar asa este dupa razboi multi inteligenti se arata…nici nu te gandeai ca voi observa toate detaliile pe care nu voiai sa le arati