Huawei. SCHIMBARE MAJORA pentru ZECI de Modele de Telefoane

Huawei. O schimbare majora pentru zeci de modele de telefoane a fost dezvaluita astazi, iata ce a anuntat compania chinezeasca pentru clientii sai.

Huawei emui

Huawei. Compania chinezeasca a anuntat in mod oficial o schimbare foarte mare pentru cateva zeci de modele dintre telefoanele pe care le are in vanzare in momentul de fata in lumea intreaga pentru clienti. Nu vorbim despre ceva ce vine chiar ca o surpriza, iar asta deoarece Huawei a anuntat intr-un final ca va oferi EMUI 9.1 pentru alte cateva zeci de modele de telefoane in afara celor pentru care ofera deja acest update.

Huawei. Nu mai puin de 49 de modele de telefoane ale companiei chinezesti urmeaza sa aiba disponibila actualizarea care le aduce EMUI 9.1, asa cum se ofera de ceva vreme si pentru Huawei P30 PRO. Lansarea EMUI 9.1 de catre compania Huawei va fi facuta segmentat, astfel ca in luna iunie actualizarea va ajunge doar pe telefoanele din seria Mate 20, impreuna cu P20 Lite, insa nimic mai mult decat atat, deocamdata.

Huawei. SCHIMBARE MAJORA pentru ZECI de Modele de Telefoane

Huawei emui 9.1

Huawei. In luna iulie telefoanele din seria P20, impreauna cu cele din seriile Mate 10, Mate 9, si multe modele Nova, vor avea disponibila actualizarea, astfel ca si mai multi clienti se vor putea bucura de ea. Unele dintre modelele care ar trebui sa primeasca actualizarea in iunie au inceput deja sa o afiseze, in diverse tari de pe glob, cei de la Huawei distribuind destul de greu update-ul in intreaga lume, asa ca e nevoie si de rabdare pentru ca totul sa fie livrat pentru clienti.

Huawei. Pentru multe dintre aceste telefoane, actualizarea la Android 9 vine pentru prima oara, iar asta desi in luna august se implineste un an de zile de cand compania Google a lansat aceasta versiune a sistemului de operare. Din pacate Huawei, la fel ca alti producatori de telefoane, nu s-a prea grabit sa ofere update-urile pentru clienti, asa ca unii au avut mai mult de asteptat decat si-ar fi dorit, din pacate.

Huawei. Acestea fiind spuse, iata ca in viitorul apropiat actualizarile vor fi disponibile pentru toti cei care au inclusiv telefoane lansate acum 3 ani de zile, deci mai trebuie doar putina rabdare.