Telekom. ANUNTUL NEASTEPTAT Facut pentru Clientii din Romania

Telekom. Operatorul de telefonie mobila surprinde intreaga tara cu o miscare neasteptata, dar extrem de indrazneata, care arata ca e pregatita de lupta.

Telekom mega image romania

Telekom. operatorul de telefonie mobila nu are tocmai parte de o perioada foarte buna, fiind foarte multe discutii privitoare la dorinta companiei „mama” de a vinde afacerile din Romania in cursul urmatoarelor luni. In fata unor asemenea discutii, cei de la Telekom au luat decizia de a-si extinde substantial punctele de distributie prin expunerea pentru vanzare in magazinele Mega Image a cartelelor preplatite, cu o oferta noua pentru clientii din Romania.

Telekom. Se pare ca de saptamana viitoare operatorul de telecomunicatii va avea cartelele preplatite amplasate in standuri speciale ale magazinelor Mega Image din Romania, ele putand fi achizitionate de catre oricine de acolo. Aceste cartele preplatite vor avea si o oferta speciala, la pretul de 30 de LEI cei de la Telekom oferind internet nelimitat, minute nelimitate, si SMS-uri nelimitate, deci totul fara limite la un pret suficient de mic pentru a atrage noi clienti.

Telekom. ANUNTUL NEASTEPTAT Facut pentru Clientii din Romania

Telekom. Practic, operatorul de telefonie mobila ar trebui sa isi puna in vanzare noile cartele preplatite in nu mai putin de 700 de magazine Mega Image din Romania, impreuna cu noua oferta speciala pentru aceasta lansare. Vanzarea de cartele preplatite ale Telekom in lantul Mega Image n-ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, deoarece o gama foarte variata de magazine mici, sau mari, vand cartele preplatite ale operatorilor de telefonie mobila.

Telekom. Miscarea de acum nu va face altceva decat sa aduca brand-ul operatorului si mai mult in atentia oamenilor, magazinele Mega Image fiind foarte populare, si aglomerate, astfel ca exista sansa ca si numarul de clienti sa creasca. Totul nelimitat la 30 de LEI este o oferta suficient de buna pentru ca oricine sa se gandeasca sa inceapa sa foloseasca serviciile Telekom, daca nu o face inca, astfel ca va fi interesant de vazut cat succes va avea totul.