FORTELE SPECIALE ale SUA te pot IDENTIFICA dupa Bataile Inimii

fortele speciale sua batai inima identificare

Fortele speciale ale SUA genereaza frica in inimile inamicilor din orice colt al planetei, iar ele beneficiaza de cele mai noi inovatii in materie de tehnologie pentru a-si indeplini misiunile. Printre acestea se numara acum si dispozitive care le permit sa identifice de la distanta orice persoane, fortele speciale folosind lasere pentru a indeplini totul.

Fortele speciale ale SUA folosesc bataile inimii pentru identificare deoarece acestea sunt cel putin la fel de unice precum amprentele, de exemplu, doar ca ele pot fi citite de la distanta. Fortele speciale folosesc lasere cu infrarosu pentru a detecta miscarile obiectelor de imbracaminte din preajma pieptului tintelor, distantele de masurare putand fi lungi, tehnica functionand prin camasi, sau chiar jachete.

Fortele speciale testeaza prototipuri ale unor dispozitive care le permit sa identifice oameni in baza batailor inimii la distante de pana la 200 de metri, dar totul dureaza 30 de secunde. Durata de masurare poate fi redusa, insa si distanta poate fi crescuta, soldatii din fortele speciale avand nevoie de identificare foarte rapida, si la distanta mare, pentru a-si indeplini misiunile in siguranta.

Fortele speciale din SUA sunt, deocamdata, singurele care testeaza aceasta tehnologie cu adevarat inovatoare, dar am putea sa vedem pentru ea chiar mai mult decat aplicatii militare.

“Everyone’s heart is different. Like the iris or fingerprint, our unique cardiac signature can be used as a way to tell us apart. Crucially, it can be done from a distance. It’s that last point that has intrigued US Special Forces. Other long-range biometric techniques include gait analysis, which identifies someone by the way he or she walks. This method was supposedly used to identify an infamous ISIS terrorist before a drone strike.”