Telefoanele Huawei. Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Telefoanele Huawei sunt iar in centrul atentiei, deoarece pentru clientii cu aceste produse vine o veste grozava, care are un impact major asupra tuturor.

telefoane huawei android

Telefoanele Huawei din lumea intreaga sunt vizate de o veste absolut grozava pentru toti clientii companiei chinezesti, si foarte multi dintre ei o asteptau inca de acum cateva saptamani bune de zile inainte ca ea sa fie facuta. Mai exact, ieri Donald Trump a anuntat ca va anula sanctiunile impuse in SUA impotriva chinezilor, iar asta inseamna ca telefoanele Huawei vor beneficia de actualizarile pentru Android pe care toata lumea le asteapta.

Telefoanele Huawei nu vor mai avea restrictii pentru a instala cele mai noi actualizari pentru sistemul de operare Android pe care compania Google le va lansa, aceasta fiind una dintre limitarile aduse de catre sanctiunile lui Donald Trump. Avand acces la actualizarile importante pe care Google le ofera, telefoanele Huawei vor redeveni atractive pentru clienti, iar scaderea in vanzari de 40% la nivel global pentru companie ar trebui sa dispara, si totul sa revina la normal.

Telefoanele Huawei. Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

Telefoanele Huawei au inceput sa fie evitate de cam toata lumea din cauza faptului ca nu pot fi garantate actualizarile importante pentru Android pe care Google le va lansa in urmatoarele luni, sau in urmatorii ani. Oamenii au inceput sa se teama ca daca vor cumpara telefoanele Huawei risca sa ramana fara inovatiile pe care cei de la Google le implementeaza in sistemul sau de operare, astfel ca temerile clientilor ar trebui sa dispara, si lucrurile sa revina la normal.

Telefoanele Huawei vor beneficia mai mult ca sigur si de actualizarile pentru Android Q, asa cum a promis compania Huawei inca de saptamana trecuta, stiind cel mai probabil ce urmeaz sa se hotarasca ieri in China. Practic, acum procesul de dezvoltare pentru telefoanele Huawei urmeaza sa revina la normal, iar lansarile sa continue, in special pentru unele modele care au avut deja punerea in distributie amanata din cauza problemelor serioase.

Telefoanele Huawei revin deci in atentia lumii intregi, dar si in concurenta completa cu cele de la Samsung, sau Apple, astfel ca problemele acestor companii nu au disparut complet, iar asta deoarece chinezii sunt foarte puternici.