Telefoanele Huawei. UMILITE de Samsung, Brand-urile Chinezesti

Telefoanele Huawei sunt umilite de catre cele ale Samsung, si ale multor altor brand-uri chinezesti, iata cat de mare este problema pentru companie acum.

Telefoanele Huawei performante

Telefoanele Huawei sunt umilite de catre cele ale Samsung, dar si de catre altele ale numeroaselor brand-uri chinezesti care vand din ce in ce mai multe produse in China in momentul de fata. Vorbim despre lista lunara a celor mai performante modele de telefoane Android care exista pe piata, iar Telefoanele Huawei sunt depasite atat de catre Samsung GALAXY S10, cat si de catre multe alte brand-uri care nu se prea vand prin Europa, si nu numai.

Telefoanele Huawei nici macar nu apar intr-un top 10 al celor mai performante telefoane Android, conform celor de la AnTuTu, iar asta este cat se poate de normal, asa cum va imaginati probabil. Huawei P30 PRO, cel mai nou dintre telefoanele Huawei, are un procesor care va implini 1 an de zile in septembrie, si este depasit din toate punctele de vedere, deci nu poate tine pasul cu ceea ce ofera Samsung, sau alti producatori din China.

Telefoanele Huawei. UMILITE de Samsung, Brand-urile Chinezesti

Telefoanele Huawei performante android antutu
Topul celor mai performante telefoane Android in iunie 2019, conform AnTuTu.

Telefoanele Huawei sunt practic depasite din start in momentul de fata pentru ca nu au componentele necesare pentru a pune probleme modelelor concurente care se vand din ce in ce mai bine la diversi producatori. Ceea ce vedem acum pentru telefoanele Huawei nu este tocmai ceva nou, iar asta pentru ca situatia se tot repeta, fara ca in vreun moment compania chinezeasca sa opuna rezistenta necesara impotriva concurentilor sai.

Telefoanele Huawei sunt intotdeauna in urma concurentei in aceasta perioada a anului pentru ca ele de obicei sunt superioare in performante in perioada sarbatorilor de iarna, la fel ca telefoanele iPhone, desi chiar si fata de acestea sunt mereu in urma. Problema cea mai mare pentru telefoanele Huawei in aceasta perioada este ca ele trebuie sa recupereze o parte din vanzarile pierdute din cauza sanctiunilor SUA, dar nu o vor face asa.

Telefoanele Huawei n-au mai aparut in topurile celor mai performante telefoane Android de ceva vreme, si probabil nici nu vor aparea pentru ca n-au ceea ce le trebuie, deocamdata, pentru a ajunge inaintea modelelor concurente.