Digi Mobil. ANUNT foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Digi Mobil. Un anunt extrem de important a fost facut pentru toti clientii operatorului din Romania, iata ce impact major va avea schimbarea asupra tuturor.

Digi Mobil suprataxa

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a facut astazi un anunt extrem de important care afecteaza toti clientii din Romania, si trebuie sa stiti acest lucru, mai ales ca sezonul vacantelor a inceput deja. Mai exact, cei de la Digi Mobil au anuntat ca luni le-a fost aprobata o autorizare de catre ANCOM pentru prelungirea suprataxarii serviciilor de roaming pe care le furnizeaza pentru clientii ce calatoresc in Spatiul Economic European.

Digi Mobil. Operatorul are de mai bine de un an de zile suprataxare pentru serviciile de roaming de care beneficiaza clientii sai, iar asta pentru ca abonamentele sale sunt foarte ieftine, si nu pot acoperi acest trafic. Suprataxele pe care Digi Mobil le aplica pentru clientii care calatoresc in roaming, incepand cu 1 iulie 2019, sunt mai mici decat cele practicate pana la 30 iunie 2019, deci si costurile finale vor fi mai mici.

Digi Mobil. ANUNT foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Digi Mobil. In baza deciziei date de catre cei d ela ANCOM, clientii operatorului de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS vor plati 0,0187 Euro/minut (fara TVA) pentru apelurile telefonice fata de 0,0208 Euro/minut pana acum. Pentru apelurile primite de catre clientii Digi Mobil tarifele vor fi reduse la 0,0085 Euro/minut (fara TVA) de la 0,0091 Euro/minut pana la data de 30 iunie 2019.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare (ANCOM) a autorizat, luni, 1 iulie 2019, RCS & RDS S.A. să aplice în continuare, pentru următoarele 12 luni, suprataxarea serviciilor de roaming furnizate propriilor clienți din Spațiul Economic European (SEE). Tarifele practicate în următoarele 12 luni sunt mai mici decât cele aplicate până la finalul lunii iunie 2019.

Digi Mobil. In cazul traficului de internet, tariful este redus de la 2,97 Euro/GB (0,00297 Euro/MB) la 2,20 Euro/GB (0,00220 Euro/MB) fara TVA, iar clientii vor putea consuma mai mult trafic, in final. Digi Mobil are preturi foarte mici pentru abonamentele ale, care sunt oricum nelimitate, si nu poate sa acopere trafic nelimitat pentru apeluri telefonice, sau internet, pentru clientii care calatoresc prin Europa, deci are nevoie de suprataxare.

Digi Mobil. Abonamentele si cartelele pe care le are operatorul sunt supuse unor limite de utilizare rezonabila, iar in momentul in care ele sunt atinse, clientii vor plati costuri suplimentare pentru ceea ce consuma, deci aveti grija ce faceti prin roaming.