Apple Pregateste de LANSARE un iPhone cu Touch ID SUB ECRAN

Apple se pregateste sa lanseze un iPhone care are un Touch ID integrat in ecran in locul Face ID, iata unde vrea sa lanseze compania acest nou model de telefon.

apple iphone touch id ecran

Apple pregateste lansarea unui iPhone care are Touch ID integrat sub ecran, si care nu are Face ID implementat, ceva ce fanii asteapta de foarte mult timp. Apple ar vrea sa lanseze acest model special al iPhone doar in China, unde l-ar putea vinde la un pret mult mai mic decat actualele modele care au Face ID in ecran.

Nu se stie ce senzor ar urma sa aiba acest iPhone sub ecran pentru Touch ID, dar cel mai probabil ar fi unul optic, care este si foarte ieftin. Senzorii ultrasonici sunt mult mai scumpi decat cei optici, astfel ca un iPhone ieftin cu Touch ID sub ecran ar urma sa aiba o asemenea componenta integrata de Apple.

Noul model de iPhone ar urma sa fie si mai ieftin decat iPhone XR, care oricum este vandut de catre compania Apple ca o versiune mai ieftina a iphone XS. E greu de spus cam cu cat ar putea sa scada Apple preturile telefoanelor iPhone prin eliminarea Face ID si inlocuirea cu un Touch ID sub ecran, dar din moment ce se gandeste la asta, e clar ca e ceva acolo.

“As for the related sayings, the iPhone models built for the needs of the Chinese market may only retain the core application functions. They may choose to use the Face ID function that is relatively high in production cost but less attractive to local users, and replace it with other functions. It may be possible to change back to the original fingerprint recognition unlock or further use the on-screen fingerprint unlock function.”

Apple are foarte mari probleme cu vanzarile in China, astfel ca aceasta solutie este cel mai probabil una de ultima instanta pentru a incerca o crestere a vanzarilor. E clar ca telefoanele scumpe nu mai au succes in China, astfel ca Apple e obligata sa ofere telefoane iPhone pe masura buzunarelor clientilor de acolo.