Samsung GALAXY Note 10. EXCLUSIV, ASA va ARATA noul Telefon

Samsung GALAXY Note 10. Noi imagini ne prezinta exact cum va arata noul model de telefon pe care compania Samsung il pregateste pentru lansare acum.

Samsung GALAXY Note 10. Primele imagini “de presa” ale telefonului apar astazi in exclusivitate pentru a ne dezvalui in sfarsit telefonul care va fi prezentat oficial peste doar o luna de zile de catre compania coreeana. Puteti vedea ca vorbim despre Samsung GALAXY Note 10 in versiunea standard, adica acel model care are ecran cu diagonala de 6.3 inch, camera sa tripla urmand a nu avea acel senzor de imagine ToF din versiunea Pro.

Samsung GALAXY Note 10 foto carcasa ecran

Samsung GALAXY Note 10. Imaginile acestea sunt facute de catre un producator de carcase in baza schitelor de productie pentru noul model de telefon, iar aceasta este prima oara cand vedem si noul design al camerei. Samsung GALAXY Note 10 va avea un format diferit pentru camera in comparatie cu Samsung GALAXY S10, in acest caz ea urmand a fi pozitionata vertical, nu orizontal, iar in versiunea Pro camera va fi identica cu cea a Huawei P30 Pro.

Samsung GALAXY Note 10. EXCLUSIV, ASA va ARATA noul Telefon

Samsung GALAXY Note 10 foto camera tripla

Samsung GALAXY Note 10. Multumita acestor imagini putem vedea din nou cum arata si camera frontala pozitionata in centrul ecranului, si stim deja ca nu va fi folosita o camera frontala duala, ci una standard, inclusiv in modelul Pro. Samsung GALAXY Note 10 nu va avea in rest modificari extraordinar de mari pentru design-ul final, ceea ce inseamna ca telefonul va fi oarecum familiar pentru multi dintre cei care sunt interesati sa il cumpere.

Samsung GALAXY Note 10 foto design carcasa

Samsung GALAXY Note 10. Modelul Pro ar trebui sa arate exact la fel, exceptand camera in care va exista inca un senzor de imagine ToF, totul pentru a imbunatati radical functionalitatea care este disponibila. Samsung GALAXY Note 10 va avea acelasi procesor precum in seria S10, acelasi tip de memorie RAM, insa posibil un ecran mai bun, si un mediu de stocare mai rapid, deci vor exista noutati substantiale si pe partea hardware.

Samsung GALAXY Note 10. Telefonul va fi dezvaluit in mod oficial pe data de 7 august, insa lansarea ar trebui sa aiba loc in a doua parte a lunii august, asa cum s-a intamplat in cam fiecare an cu telefoanele coreenilor.