RCS & RDS. a DOMINAT Orange, Vodafone, Telekom in Romania in Iunie

RCS & RDS. Operatorul continua sa domine Orange, Vodafone, Telekom in Romania, in iunie 2019 reusind sa isi distruga concurenta fara drept de apel.

RCS & RDS portari iunie 2019

RCS & RDS. Compania continua sa fie superioara operatorilor concurenti Orange, Vodafone, Telekom si in luna iunie a acestui an, mergand pe acelasi trend pe care a inceput inca din ianuarie, asa cum v-am si spus deja. Mai exact, cei de la RCS & RDS au reusit sa se mentina si in iunie 2019 in fata celor de la Orange, Vodafone, Telekom in ceea ce priveste portarile atrase in retea, diferentele ramanand in continuare foarte mari, ceea ce nu mira.

RCS & RDS. In Romania au fost inregistrate in iunie 2019 nu mai putin de 64182 de portari pentru numere de telefonie fixa si telefonie mobila, cea mai mica valoare din intregul an 2019, dar nu e nimic de speriat. Dintre toate aceste 64182 de portari de numere de telefonie fixa si mobila, in reteaua celor de la RCS & RDS au ajuns nu mai putin de 23664 dintre ele, deci mai bine de o treime din total, restul mergand la concurenta.

RCS & RDS. a DOMINAT Orange, Vodafone, Telekom in Romania in Iunie

RCS & RDS portari iunie 2019 telefonie mobila
Poratarile pentru numerele de telefonie mobila facute in retelele RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom in iunie 2019.

RCS & RDS. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca aproape 2000 de numere de telefonie fixa au ajuns in reteaua operatorului de telecomunicatii, in timp ce pentru telefonia mobila au ajuns 21730 de numere. Doar in segmentul de telefonie mobila cei de la Telekom au reusit sa se apropie oarecum de RCS & RDS in ceea ce priveste portarile facute in retea, insa pe partea de telefonie fixa, au ramas cu foarte mult in urma Digi Mobil, cam ca in fiecare luna.

RCS & RDS portari iunie 2019 telefonie fixa
Poratarile pentru numerele de telefonie fixa facute in retelele RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom in iunie 2019.

RCS & RDS. Operatorul a reusit in anul 2019, in primele 6 luni, sa-si depaseasca si numarul de clienti atrasi in retea in aceeasi perioada a anului trecut, deci ar putea inregistra un record de portari anul acesta. E normal ca lucrurile sa fie asa, din moment ce RCS & RDS are preturi mult mai mici la abonamente decat restul operatorilor de telecomunicatii, si niciunul nu a reusit sa isi coboare suficient preturile pentru a-l contra.

RCS & RDS. In 2018 portarile au mentinut neschimbat numarul de clienti ai Digi Mobil pe partea de telefonie mobila, si va fi interesant de vazut ce se va intampla anul acesta in retea.