Samsung GALAXY NOTE 10. Noua Functie face DE RUSINE iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie foarte importanta pentru telefon va face de rusine iPhone 11, dar si telefoanele Huawei, iata de ce vor avea parte clientii.

Samsung GALAXY NOTE 10 incarcare wireless 20w

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua si foarte importanta functie este pregatita pentru noul model de telefon, iar ea va face de rusine atat iPhone 11, cat si Huawei P30 PRO, fanii asteptand de foarte multa vreme lansarea sa. Mai exact, vorbim despre faptul ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea implementat un nou sistem de incarcare rapida la 20W, mai rapid decat cel de incarcarea rapida prin cablu, care este oferit pentru telefoanele iPhone XS.

Samsung GALAXY NOTE 10. Sistemul de incarcare wireless va fi mai rapid si decat cel implementat in Huawei P30 PRO, acela fiind limitat la doar 15W, deci vorbim despre o tehnologie care va face si iPhone 11 de rusine. Apple limiteaza incarcarea wireless in iPhone la 7.5W, desi teoretic ar trebui sa mearga la 15W, dar Samsung GALAXY NOTE 10 va merge mult mai departe de atat, cu viteze care fac multe telefoane concurente de rusine.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noua Functie face DE RUSINE iPhone 11, Huawei

Samsung GALAXY NOTE 10. Cu aceasta incarcare wireless la 20W, telefonul va putea sa-si incarce bateria pana la 50% din capacitate in doar 30 de minute, cam cum se intampla la iPhone, sau poate ca va fi mai rapid. Desigur ca pentru a beneficia de aceasta tehnologie va fi nevoie ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie incarcat folosind un pad de incarcare capabil sa furnizeze 20W prin aer, iar aceste dispozitive nu sunt usor de gasit, sau ieftine.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de asta, telefonul ar trebui sa aiba si un sistem de incarcare rapida prin cablu care ar putea avea minim 25W, cu mult superior fata de ceea ce exista in actualele modele. Aici Samsung GALAXY NOTE 10 va intrece doar iPhone 11, nu si telefoanele de la Huawei, acestea avand deja sisteme de incarcare mai rapide, iar ele vor fi imbunatatite si mai mult in toamna.

Samsung GALAXY NOTE 10. Din cate se pare, foarte multe imbunatatiri sunt pregatite pentru telefoanele care vor fi lansate luna viitoare, iar asa se vor justifica intr-o buna masura si preturile de vanzare.