Android Q aduce o SCHIMBARE Asteptata de MULTI Ani de Fani

Android Q aduce o schimbare asteptata de multi ani de zile de catre oamenii care au telefoane cu acest sistem de operare, iata ce vei putea face cu ea.

Android Q are implementata in sfarsit o schimbare extrem de importanta pe care foarte multi dintre fani o cer de cativa ani de zile, iar in clipul video de mai sus puteti vedea despre ce este vorba aici. Compania Google a implementat in Android Q un nou gest care permite accesarea meniului de notificari, sau de scurtaturi, printr-o simpla glisare facuta pe o portiune goala a ecranului principal de aplicatii.

Android Q are in clipul video de mai sus prezentata modificarea aceasta foarte interesanta de care toti utilizatorii au parte, ea simplificand foarte mult accesarea respectivului meniu. Puteti vedea cat de usor se face trecerea de la meniul principal de aplicatii al Android Q catre cel accesibil pana acum doar printr-o glisare facuta in partea superioara a ecranului, cei de la Google facand totul fara sa prezinte prea mult lucrurile.

Android Q aduce un gest mai simplu de accesare a meniului de notificari

Android Q are aceasta functie in timp ce in telefoanele iPhone un gest de acest gen deschide Spotlight, sistemul care permite cautarea de informatii disponibile in telefoane, inclusiv in aplicatii. Android Q are aceasta functionalitate implementata dupa ce diversi producatori de telefoane au implementat-o in mod diferit, sau au evitat sa o ofere, insa cei de la Google standardizeaza totul pentru oameni.

Android Q are impleentat si un nou meniu de control prin gesturi care a fost preluat din iPhone X, Apple fiind o sursa foarte buna de inspiratie pentru cei de la Google, care ofera modificari foarte utile pentru utilizatorii de telefoane. Android Q a avut de-a lungul testarii in versiune beta dezvaluite mai toate noutatile importante pe care le va oferi pentru telefoane, astfel cat nu mai ramane mai nimic important nedescoperit.

Android Q va fi lansat in luna august pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, insa deocamdata nu se stie o data clara la care se va intampla acest lucru.