HBO Max ATACA Netflix in mod foarte GRESIV, si TOTI PIERDEM

HBO Max a fost anuntat pentru lansare astazi, si vine ca un concurent puternic pentru Netflix, insa din pacate toti pierdem din aparitia noului serviciu de streaming video.

HBO Max
HBO Max ATACA Netflix in mod foarte GRESIV, si TOTI PIERDEM

HBO Max a fost anuntat astazi de catre compania AT&T, care detine Time Warner, ce in schimb detine HBO, noul serviciu de streaming video venind ca un concurent serios pentru Netflix, iar din asta noi pierdem cel mai mult. HBO Max va fi disponibil ca un concurent pentru Netflix care va lua si tot continutul din platforma companiei, astfel ca toate filmele si serialele Time Warner vor fi disponibile exclusiv in noul serviciu de streaming video.

HBO Max va fi lansat in primavara anului 2020 pentru clientii din SUA, si alte tari de pe glob, continutul oferit acum in Netflix, si alte platforme similare, urmand a fi retras pentru a fi oferit exclusiv doar acolo. Decizia din spatele lansarii HBO Max este una destul de logica, avand in vedere ca AT&T detine un gigant media care oferea continut pentru multe alte platforme, si nu avea un serviciu de streaming video propriu prin care sa distribuie tot.

HBO Max ATACA Netflix in mod foarte GRESIV, si TOTI PIERDEM

HBO Max va oferi exclusiv inclusiv viitoarele seriale pe care HBO le are in productie, si desigur ca ar putea avea inclusiv continut din alte platforme, dar probabil va fi extrem de limitat. Pentru lansarea din primavara anului 2020 cei din spatele HBO Max pregatesc inclusiv alte seriale si filme importante, astfel ca noii clienti vor avea cu siguranta ce sa vada cand vor decide sa renunte la Netflix pentru noua platforma.

“WarnerMedia today unveiled HBO Max as the name of its new streaming service, which will offer an impressive direct-to-consumer experience for everyone ranging from families with young children to adults of all ages. Anchored with and inspired by the legacy of HBO’s excellence and award-winning storytelling, the new service will be “Maximized” with an extensive collection of exclusive original programming (Max Originals) and the best-of-the-best from WarnerMedia’s enormous portfolio of beloved brands and libraries.”

HBO Max urmeaza sa fie pus in vazare la un pret mai mare de 15 dolari pe luna, abonamentele fiind mai scumpe decat cele pe care le vand Netflix, Amazon, si alte companii care au servicii similare. HBO Now probabil va disparea, acest serviciu costand 15 dolari pe luna, insa oamenii vor putea vedea pe HBO Max tot continutul de acolo, plus alte filme si seriale, AT&T pregatind 10.000 de ore de continut multimedia pentru lansare.