Microsoft Dezvolta noi Gamepad-uri pentru iPhone si Android

Microsoft are planuri foarte interesante pentru a-si face consolele Xbox mai atractive, asa ca dezvolta gamepad-uri speciale pentru telefoanele iPhone si Android. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste gamepad-uri, ele urmand a se monta pe telefoane, si urmand a permite controlarea jocurilor de pe Xbox.

Desi iOS 13 aduce suport pentru controllerele Xbox ale celor de la Microsoft, iata ca exista interes pentru a face si ceva separat, poate si pentru ca exista acum suport pentru ele. Desigur ca utilizatorii iPhone le pot folosi acum doar pentru a controla jocurile din iOS, insa ceea ce face Microsoft va fi bun pentru Xbox si jocurile sale.

Microsoft Gamepad iPhone Android imagine

Viziunea celor de la Microsoft cu privire la aceste noi gamepad-uri este foarte interesanta, insa versiunea finala a accesoriilor ar putea fi destul de diferita fata de ceea ce vedem aici. E posibil ca accesoriile sa fie diferite in versiunea finala, insa cred ca ideea de a putea controla jocurile Xbox cu un iPhone este una care va fi interesanta pentru multi utilizatori.