Huawei P30 PRO este CLONAT de Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

Huawei P30 PRO este clonat in Samsung GALAXY NOTE 10 Plus pentru ca Samsung vrea sa le ofere clientilor ceva ce pana acum nu au mai avut disponibil.

Huawei P30 PRO camera Samsung GALAXY NOTE 10 Plus camera
Huawei P30 PRO este CLONAT de Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

Huawei P30 PRO a fost lansat in primavara acestui an de catre cei de la Huawei, insa noi imagini aparute astazi ne confirma faptul ca va avea o caracteristica foarte importanta clonata de catre Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Mai exact, puteti vedea din imaginile de mai jos faptul ca Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vor avea un design extrem de similar pentru camera cvadrupla din carcasa, ceea ce am auzit deja in alte zvonuri.

Huawei P30 PRO a venit cu o schimbare substantiala pentru design-ul camerei in raport cu modelele anterioare de la Huawei, ea fiind complet diferita fata de ceea ce ofera Samsung in produsele sale de pana acum. Cu Samsung GALAXY NOTE 10 Plus lucrurile se vor schimba, iar formatul camerei Huawei P30 PRO va fi copiat, si asta pentru ca Samsung implementeaza in sfarsit un senzor de imatine ToF pentru noul sau model de smartphone premium.

Huawei P30 PRO are design-ul camerei, si poate toata camera, clonat/a de Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

Huawei P30 PRO camera Samsung GALAXY NOTE 10 Plus imagine
Samsung GALAXY Note 10 Plus in versiunea de culoare gradient.

Huawei P30 PRO a avut senzorul de imagine ToF montat separat in carcasa pentru ca e mai mare decat cele obisnuite, si are nevoie de mai mult spatiu pentru a fi montat, iar cu Samsung GALAXY NOTE 10 Plus se intampla la fel. N-ar fi exclus ca atat Huawei P30 PRO, cat si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus sa aiba fix acelasi design intern pentru camere, deoarece e posibil ca implementarea senzorilor sa fie facuta in mod obligatoriu la fel.

Huawei P30 PRO camera Samsung GALAXY NOTE 10 Plus imagini
Samsung GALAXY Note 10 Plus in versiunea de culoare gradient.

Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus fac senzorii ToF Populari

Huawei P30 PRO a fost primul telefon premium care a inceput sa faca senzorii de imagine ToF cu adevarat interesanti, iar acum Samsung GALAXY NOTE 10 Plus preia stafeta pentru a aduce si mai multa atentie spre ei. Stiti deja ca in Huawei P30 PRO senzorul de imagine ToF permite inregistrarea de imagini cu efect bokeh, de adancime, mai bun decat pana in prezent, iar Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va oferi exact acelasi lucru pentru clienti.

Huawei P30 PRO A fost lansat in primavara, insa dezvoltarea Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost inceputa inca din 2018, asa ca intentia de implementarea a acestui design cu siguranta nu dateaza din 2019.