iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. O schimbare mult asteptata de catre fani a fost confirmata in sfarsit, ea facand telefoanele mult mai interesante penru toti fanii.

iPhone 12 decupaj mic
iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. O schimbare mult asteptata a fost confirmata de catre surse apropiate companiei Apple, si asa va fi rezolvata o problema care a generat discutii foarte aprinse in randul fanilor companiei Apple. Mai exact, se pare ca in iPhone 12 vom avea un decupaj mai mic decat cel care exista in iPhone XS in momentul de fata, compania Apple urmand a oferi totusi in continuare Face ID, insa cu o camera noua, mai mica decat cea de acum.

iPhone 12. Nu se stie foarte clar cum anume ar urma compania Apple sa faca aceasta modificare substantiala pentru telefoanele sale, insa aparent are parteneri capabili sa-i ofere asta. S-a speculat ca inclusiv in 2019 ar urma sa fie lansate telefoane iPhone care au camera Face ID mai mica, insa acest lucru nu se dovedeste a fi adevarat, astfel ca Apple va face aceasta modificare abia pentru modelele pe care le va lansa in 2020, si care se vor numi iPhone 12.

iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. Reducerea dimensiunilor decupajului telefoanelor ne va aduce ecrane care ocupa mai mult din panoul frontal, dar asta nu e neaparat o veste foarte buna pentru utilizatori. Chiar daca Apple va avea ecrane cu ceva mai mult spatiu pentru a afisa imagini in iPhone 12, avand in vedere ca acel spatiu e langa decupaj, e posibil ca pentru multi schimbarea sa nu conteze, pentru ca afisarea de continut sub decupaj nu e tocmai ceva grozav.

“New 2H20 iPhone front camera may use a small front lens to greatly improve the screen ratio. At the same time, the new 2H20 iPhone rear camera may use a 7P lens.”

iPhone 12. Reducerea decupajului ar trebui sa fie si un precursor pentru eliminarea sa completa in telefoanele din 2021, impreuna cu Face ID, sistemul de recunoastere faciala implementat in telefoanele celor de la Apple. Schimbarea ar urma sa fie una radicala, insa Apple lucreaza de ceva vreme la aceasta imbunatatirea a tehnologiilor si design-ului pentru telefoane, iar seria iPhone 12 ar urma sa o aduca.

iPhone 12. Telefoanele din aceasta serie ar urma sa fie lansate undeva in toamna anului 2020, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare de telefoane ale celor din Cupertino.

24 COMENTARII

  1. Ce mama dracu e “superb”? Credeam ca ti-ai mai limpezit si tu mintea 10 zile cat au fost comentariile oprite dar slabe sanse! Tot gibon sifilitic cu mintea ingusta ai ramas si asa ei fi mereu! Pleava societatii!

  2. Prostul din gluma spune adevarul! Culmea, eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati ??‍♂️ Cat ai luat 3,75? La ce iq limitat ai sigur esti printre looseri? Noroc ca te tin ai tai pe bani ca altfel cautai prin tomberoane la ce minte scurta ai!

  3. Pai face id este oricum o mizerie ordinara iar apple a realizat asta din moment ce renunta la el pentru a se reintoarce la touch id! Cat despre hardware apple ste cu minim 3 ani in urma la tot ce tine de componente si tehnologie de ultima generatie. Procesorulmeste sinhurul care este la inaltime in rest totul este mediocru! Cat despre copiat ce sa mai zic, mai nou Apple ar trebui sa isi schimbe numele in Xerox sau Indigo la cat copiaza de la Huawei si Samsung (restul)! Nimic din ce a implementat mai nou nu este original, totul este imprumutat/copiat! Jalnica companie!

  4. wow enoriasii se inchina cu doua maini la un notch mai mic dupa 3 ani (posibil inca doi). Toata lumea buna a renuntat la notch sau l-au modificat pe cand Apple este incapabila sa il modifice macar daca nu sa il scoata definitiv cum fac baietii potenti! E frumos oare sa dai minim 1300 euro incepand de anul acesta pe o mizerie de telefon vechi de 3 ani cu mici modificari ici-colo si alea destul de soft??? Labareala maxima si bataie de joc marca Apple. Goana dupa profit si venituri semnificative pe baza oilor cu ochelari de cal a ajuns la un nivel incredibil! Oare cat de proaste sunt aceste oi??? NU le cade si lor fisa ca au ajuns vai-mortii-lor si rusinea industriei? Posibil ca nu din moment ce companiaasta monstruoasa inca vine! PRostia si statutul social se platesc scump!

  5. Daca tu nu intelegi limba si literatura romana…problema ta
    Speram ca in perioada asta ai luat bac’ul dar observam ca l-ai picat

  6. toata lumea a renuntat ca nu aveau motiv sa il aiba decat sa copieze Apple. Cei ce au renuntat nu aveau faceID si hardware pt a folosi notch
    Bataie de joc din partea celor cu android…de a copia ceva ce nu exista in spate

  7. Prostul din gluma spune adevarul! Culmea, eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati ??‍♂️ Cat ai luat 3,75? La ce iq limitat ai sigur esti printre looseri? Noroc ca te tin ai tai pe bani ca altfel cautai prin tomberoane la ce minte scurta ai!

  8. Pai face id este oricum o mizerie ordinara iar apple a realizat asta din moment ce renunta la el pentru a se reintoarce la touch id! Cat despre hardware apple ste cu minim 3 ani in urma la tot ce tine de componente si tehnologie de ultima generatie. Procesorulmeste sinhurul care este la inaltime in rest totul este mediocru! Cat despre copiat ce sa mai zic, mai nou Apple ar trebui sa isi schimbe numele in Xerox sau Indigo la cat copiaza de la Huawei si Samsung (restul)! Nimic din ce a implementat mai nou nu este original, totul este imprumutat/copiat! Jalnica companie!

  9. “Prostul din gluma spune adevarul! ”
    “eu credeam ca tu dai bacul a nu stiu cata oara din moment ce ai inchis rubrica de comenturi pentru a te prezenta la probe/pregati”

    Ti-ai facut singur dreptate…bravo, fara sa vrei clar

  10. Apple mai face s schimbari bazate pe echipa de marketing. N-o pot tine cu Face ID la nesfarsit, mai ales ca a disparut “wow-ul” cu recunoasterea faciala.

  11. Notch-ul asta hidos este oricum aproape la fel de mare ca o margine asa ca …? As fi preferat margini sus-jos simetrice si difuzoare mai bune decat nenorocirea aia de notch 3-4 ani la rand! Nu stiu de unde moda asta proasta a phabletelor si a telefoanelor fara margini… Notch-ul asta este cea mai proasta inovatie facuta de Apple! Pur si simplu oribil si prefer sa stau cu iphone 8 + ios 13 decat sa cumpar un iphone cu decupajul ala urat!

  12. “Hold on, this is waiting to be approved by idevicero”. Vechiul mesaj, vechiul iphone 6 luat la pilă

    Bye bye, credeam ca s-a schimbat ceva, dar se pare ca site-ul are exact aceeași involuție ca și iphone-ul. Lumea spune “da”, voi spuneți “nu”