PRETUL Samsung GALAXY NOTE 10 va fi mai MARE ca al NOTE 9

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 va fi mai mare decat cel al Note 9, compania Samsung cerand mai multi bani in baza schimbarilor majore implementate.

PRETUL Samsung GALAXY NOTE 10 europa

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 a fost dezvaluit astazi pentru toti cei interesati sa cumpere noua serie de telefoane mobile, si vorbim despre valori care le depasesc pe cele cerute anul trecut pentru Samsung GALAXY NOTE 9. Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 va fi de 999 de euro in Europa, in multe dintre tarile in care va fi vandut, in timp ce Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va costa 1149 euro, o diferenta considerabila, dar care aduce si unele beneficii.

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 este mai mare cu aproximativ 50 – 100 de euro fata de cel al Samsung GALAXY NOTE 9, insa asta si pentru ca vine cu foarte multe schimbari in comparatie cu modelul lansat anul trecut. Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 de 999 de euro se aplica pentru modelul care va avea ecran cu diagonala de 6.3 inch, si posibil o camera tripla, in locul celei cvadruple, dar macar va avea minim 256 GB spatiu de stocare integrat.

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 incepe de la 999 euro si-l depaseste pe cel al Note 9

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 este cu 150 de euro mai mic decat cel al Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 Plus deoarece nu include ecranul cu diagonala de 6.7 inch, sau camera cvadrupla. Bateria va fi deasemenea mai mica, si e posibil sa existe alte diferente notabile intre modele, iar asa pretul Samsung GALAXY NOTE 10  se justifica din multe puncte de vedere, iar clientii vor afla singuri de ce diferenta ar merita platita.

Pretul Samsung GALAXY NOTE 10 este identic cu cel al Samsung GALAXY S10 Plus, desi vine totusi cu un ecran mai mic, acelasi tip de camera, dar cu spatiu de stocare dublu integrat. In pretul Samsung GALAXY NOTE 10  nu este inclus vreun procesor nou, sau alte componente de acest gen care sa fie mai performante decat cele din seria S10, dar acest lucru era destul de clar inca din zvonuri.

Prezentarea Samsung GALAXY NOTE 10 si data de lansare

Prezentarea Samsung GALAXY NOTE 10 va avea loc in data de 7 august, compania Samsung trimitand deja invitatii pentru evenimentul din New York, insa lansarea va avea loc in ziua de 23 august, la nivel global.