Sigma fp: Camera MIrrorless Full-Frame cu cele ma MICI Dimensiuni

Sigma fp a fost dezvaluita astazi de catre compania Sigma, si vorbim despre camera mirrorless full-frame care are cele mai mici dimensiuni dintre toate cele de pe piata. Sigma fp este prezentata ca fiind si cea mai usoara camera de acest gen, care poate fi luata de utilizator oriunde merge pentru a face poze grozave.

Sigma fp are dimensiunile de 112.6 × 69.9 × 45.3mm, si o greutate de numai 370g, 422 cu bateriasi cardul SD, totul fiind posibil prin eliminarea shutter-ului mecanic. Sigma fp are un senzor de imagine BSI-CMOS de 24.6 megapixeli, cu un filtru Bayer, acesta fiind plasat in interiorul carcasei, imaginile fiind redate de un touchscreen de 3.2 inch.

Sigma fp are suport pentru carduri SD, are port HDMI, port flash sync, port audio de 3.5mm, unul USB 3.1, plus un ultim pentru declansator. Sigma fp poate filma imagini DNG RAW de 14 biti la 18 cadre pe secunda, timp de 12 cadre, ISO-ul fiind de 100 – 25600, un sistem de focalizare in 49 de puncte fiind deasemenea implementat, totul la un pret care deocamdata n-a fost dezvaluit.