TRADARE! Huawei este SUSTINUTA de un IMPORTANT Aliat al SUA

Huawei este sustinuta de un important aliat al SUA, ca o tradare foarte importanta impotriva americanilor, iata ce decizie a fost luata in favoarea ei.

Huawei 5g marea britanie

Huawei. Compania coreeana are in mod surprinzator sustinerea unui aliat foarte important al SUA in razboiul comercial dintre China si tara americana, si asta ar putea afecta relatiile dintre cele doua tari. Mai exact, membrii unei comisii parlamentare din Parlamentul Marii Britanii au ajuns la concluzia ca nu exista motive tehnice pentru ca Huawei sa fie tinta unei interdictii pentru furnizarea de echipamente 5G pentru operatorii de telecomunicatii din regat.

Huawei. Membrii acestei comisii au cerut o analiza amanuntita de la institutiile statului britanic pentru a se vedea ce probleme tehnice exista pentru a interzice folosirea echipamentelor companiei chinezesti pentru retelele 5G. In urma ei s-a ajuns la concluzia ca Huawei nu are probleme atat de mari cu echipamentele sale incat ele sa fie interzise la folosire pentru retelele 5G, iar concluzia a fost trimisa inclusiv catre ministru comunicatiilor din tara.

TRADARE! Huawei este SUSTINUTA de un IMPORTANT Aliat al SUA

Huawei. Desi parlamentarii britanici sustin ca Marea Britanie nu ar trebui sa interzica total echipamentele 5G ale chinezilor, ele nu ar trebui totusi sa fie permise in infrastructura cheie a retelelor de telefonie 5G din tara. Operatorii de telefonie mobila au luat desja acesta decizie si au exclus echipamentele celor de la Huawei din componentele cheie ale infrastructurii din retele, dar parlamentarii sunt de parere ca e nevoie si de o decizie a guvernului.

“We have found no evidence from our work to suggest that the complete exclusion of Huawei from the UK’s telecommunications networks would, from a technical point of view, constitute a proportionate response to the potential security threat posed by foreign suppliers. The security and resilience of the UK’s telecoms networks is of paramount importance. We have robust procedures in place to manage risks to national security and are committed to the highest possible security standards.”

Huawei. Aceasta decizie a parlamentarilor este practic aceeasi pe care neoficial au luat-o membrii consiliului de securitate al guvernului, in cadrul unei intalniri care a avut loc in primavara, dar care nu a adus vreo declaratie oficiala. Acum ministrul comunicatiilor din Marea Britanie sustine ca va anunta in curand si masuri oficiale care vizeaza Huawei, sau alte companii chinezesti, astfel ca vom afla foarte curand cat de mare va fi tradarea britanicilor.

Huawei. Desi americanii au facut foarte mult lobby pentru ca si Marea Britanie sa interzica echipamentele chinezilor pentru retelele de telefonie mobila 5G, iata ca asta nu se va intampla.