Decupajul Huawei MATE 30 PRO e MIC, asa cum il VREI in iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Decupajul ecranului telefonului este mai mic decat in modelele anterioara, asa cum doresti sa-l ai disponibil si in iPhone 11.

Decupajul Huawei MATE 30 PRO

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon are prezentat astazi decupajul pentru ecran multumita unei folii de protectie pentru el, si vorbim despre o reducere semnificativa a acestuia, desi recunoasterea faciala ramane.

Puteti vedea ca exita o gama foarte variata de senzori in ecranul Huawei MATE 30 PRO, insa chiar si asa, acesta are dimensiunile reduse de catre compania Huawei, dar nu suficient cat sa devina chiar nesemnificativ pentru utilizare.

Huawei MATE 30 PRO. O reducere pentru decupajul ecranelor telefoanelor iPhone este deasemenea anuntata, insa nu cu seria iPhone 11, ci cu seria iPhone 12, care va fi lansata abia in toamna anului viitor de catre Apple.

Foarte multi fani ai Apple si-ar dori sa beneficieze de un decupaj mai mic pentru ecranul telefonului, insa deocamdata doar cei care vor cumpara Huawei MATE 30 PRO se bucura de o asemenea schimbare importanta.

Decupajul Huawei MATE 30 PRO e MIC, asa cum il VREI in iPhone 11

decupaj Huawei MATE 30 PRO mic

Huawei MATE 30 PRO. Cum a reusit compania Huawei sa reduca decupajul telefonului nu stim inca, dar cu siguranta vom avea o explicatie si pentru aceasta decizie, mai ales ca ea va aduce schimbari si la nivel de functionare.

Separat de decupajul mai mic, puteti vedea deasemenea ca Huawei MATE 30 PRO va avea ecranul foarte curbat in jurul carcasei, asa cum ne-au spus deja unele zvonuri de pana acum, si cum am vazut deja intr-o serie de imagini.

Huawei MATE 30 PRO. Aceasta schimbare va aduce o experienta noua de utilizare pentru telefon, si probabil mai multa frica pentru utilizatori, care ar putea avea unele dificultati in a tine telefonul in mana chiar asa cum trebuie.

In ciuda acestui lucru, cred ca reducerea dimensiunii decupajului Huawei MATE 30 PRO reprezinta o schimbare extrem de buna care este facuta pentru telefon, si sper ca Apple sa se grabeasca serios cu modificarea pregatita pentru iPhone.

3 COMENTARII