Huawei P30 PRO va fi DEPASIT de Noi Telefoane Impresionante

Huawei P30 PRO va fi depasit in 2020 de noi modele de telefoane care vor veni cu inovatii foarte interesante pentru clienti, probabil depasindu-i pe chinezi.

Huawei P30 PRO depasit telefoane

Huawei P30 PRO a fost lansat in cursul lunii martie de catre compania chinezeasca, si a fost atunci primul care a venit cu zoom hibrid de pana la 10X, dar aceasta premiera a disparut foarte rapid. In 2020 lucrurile vor sta exact la fel, deoarece si mai multi producatori de telefoane mobile vor lansa telefoane care au camere cu zoom de pana la 10X, Huawei P30 PRO urmand a ramane telefonul care a pornit acest trend, dar nimic mai mult.

Huawei P30 PRO nu are zoom optic de pana la 10X, ci o combinatie dintr-un zoom optic de pana la 5X si unul digital tot de pana la 5X, insa solutia a dat nastere unui interes foarte mare din partea clientilor. Conform unui cunoscut leaker de informatii despre telefoane nelansate, Huawei P30 PRO va fi depasit in 2020 de telefoane care au nu doar zoom optic de pana la 10X, ci si camere de 108 megapixeli, o adevarata nebunie in industrie.

Huawei P30 PRO va fi DEPASIT de Noi Telefoane Impresionante

Huawei P30 PRO depasit telefoane megapixeli

Huawei P30 PRO va avea cu siguranta o camera cu mai multi megapixeli, dar acel zoom optic ar putea fi doar transformat din hibrid in complet optic, dar asta nu e deocamdata foarte clar. Celelalte telefoane vor avea fix acelasi tip de zoom, insa camerele cu rezolutie de 108 megapixeli sigur nu vor avea altceva decat o rezolutie mai mare pentru imaginile finale, insa in ceea ce priveste calitatea, va conta cu totul altceva.

Chinezii sunt de ceva vreme intr-o cursa serioasa a lansarii de telefoane care au camere cu tot mai multi megapixeli, insa in final nu asta conteaza cel mai mult, deoarece pozele de calitate buna sunt facute tot la rezolutie mica. Numarul mare de megapixeli pentru camera este doar pentru a atrage privirile, nu pentru calitatea imaginilor, insa foarte putina lume stie asta, si se uita prea mult la numere.