Apple Watch a avut MII de Prototipuri DISTRUSE din cauza Problemelor

Apple Watch a avut MII de Prototipuri DISTRUSE din cauza Problemelor

2015 a adus lumii intregi Apple Watch, primul smartwatch al companiei Apple, si primul ceas inteligent care sa fie cumparat in cantitati foarte mari. Pana sa se ajunga la asa ceva, Apple a avut multe probleme, iar dupa ce unii angajati care testau prototipurile au avut reactii alergice la nichelul din carcasa mii de unitati au fost distruse.

Jeff Williams a supravegheat proiectul, si a luat foarte rapid decizia de a distruge unitatile, insa aceasta nu a fost singura problema cu unitatile. Se pare ca inclusiv Taptic Engine-ul din Apple Watch se coroda in cazul utilizarii indelungate, iar pentru a rezolva problema, Apple a oferit cateva mii de unitati angajatilor pentru a avea o imagine mai clara a unei solutii.

Separat de acestea, Apple a lansat inclusiv o versiune din aur a Apple Watch, care costa minim 10.000 de dolari, sau euro, insa vanzarile au fost foarte mici. Apple ar fi vandut doar cateva zeci de mii de unitati, iar dupa primele doua saptamani nimeni n-a mai fost interesat de produs, care a fost scos din vanzare la un an si jumatate dupa lansare.

“Months before the Apple Watch launched in 2015, for example, claims some employees testing the device began having allergic reactions to the type of nickel used in its casing, leading Williams to make the decision to scrap thousands of already-produced units and restart manufacturing with a different kind of nickel. Employees also noticed that the Apple Watch’s Taptic Engine was prone to long-term failure from corrosion. In that case, Williams decided to give those few thousand watches to employees.”

1 COMENTARIU