Update-ul Samsung GALAXY S9 cu Aceste NOI Functii GROZAVE

Samsung GALAXY S9. Un nou update pentru seria de telefoane a fost lansat si aduce noi functii importante pentru utilizatorii care le folosesc peste tot in lume.

update Samsung GALAXY S9 functii iulie

Samsung GALAXY S9. In update-ul pentru luna iulie compania coreeana a implementat pentru telefoanele sale o serie de noi functii grozave de care oricare dintre utilizatori se pot bucura dupa instalare. Mai exact, incepand cu aceasta actualizare, telfeoanele Samsung GALAXY S9 au mai multe optiuni pentru personalizarea AR Emoji, iar asa ele sunt aduse mult mai aproape de ceea ce ofera Samsung GALAXY S10 pentru utilizatorii care le folosesc.

Samsung GALAXY S9. Acum utilizatorii care folosesc AR Emoji pot sa selecteze tipul de persoana(matura, sau nu) pe care avatarul trebuie sa il reprezinte, ceea ce face ii va reprezenta mai bine pe utilizatori. Mai mult decat atat, interfata Samsung GALAXY S9 este deasemenea actualizata pentru a fi mai usor de folosit de catre oameni, iar asa toata lumea se va putea bucura de o experienta mult mai buna cand isi face propriul avatar.

Samsung GALAXY S9 are un nou update cu functii importante

Samsung GALAXY S9 update iulie

Samsung GALAXY S9. Separat de aceasta functionalitate, actualizarea rezolva si o problema foarte serioasa cu functia Night Mode pentru camera, multi utilizatori neputand sa o foloseasca, din pacate. Samsung GALAXY S9 are deasemenea implementata o noua functie care exista pe iPhone de ceva vreme, ea permitand acceptarea de apeluri telefonice si vizualizarea de mesaje direct pe tabletele vandute de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY S9. Desigur ca toate aceste functii sunt oferite deja de catre coreeni pe telefoanele Samsung GALAXY S10, insa acelea sunt mult mai scumpe, si e normal sa beneficieze de noutatile cele mai importante. Acest nou update pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9 a fost lansat deja in Germania, deci in urmatoarea perioada va ajunge inclusiv in in alte tari din Europa, si desigur ca va fi oferit inclusiv in Romania.

Samsung GALAXY S9. Actualizarea rezolva inclusiv unele probleme de securitate care au fost descoperite in Android pana in prezent, deci ar fi bine sa o instalati.