Huawei a lansat noi clone ale MacBook Pro Astazi

Huawei magicbook pro

Huawei si-a continuat astazi procesul de a copia in mod sistematic produsele companiei Apple, si a prezentat un nou laptop numit MagicBook Pro. Cei de la Huawei au lansat acest laptop cu un ecran ce are diagonala de 16.1 inch, deci el vine cu cateva luni inainte ca MacBook Pro 16 inch sa isi faca aparitia, la un pret ridicol de mare.

Huawei magicbook pro clona macbook

Huawei a reusit totusi sa implementeze in MagicBook Pro un ecran cu margini foarte subtiri, care arata destul de bine, desi design-ul general e o copie al celui pentru MacBook Pro. Interesant este ca acest MagicBook Pro al Huawei este chiar mai mic decat MacBook Pro cu ecran de 15 inch, ceea ce este o adevarata realizare, din multe puncte de vedere.

Huawei magicbook pro clona macbook pro

Huawei ofera totusi specificatii inferioare celor din MacBook Pro, si mai apropiate de MacBook Air, dar isi va vinde produsul si la un pret suficient de mic. Desigur ca acest nou MagicBook Pro de la Huawei nu este vandut decat in China incepand de luna aceasta, iar asta deoarece in alte zone nu prea poate folosi fara licenta procesore Intel, Windows, si multe altele.