Huawei. Schimbare URIASA pe Telefoane, ce a LANSAT pentru Clienti

Huawei. O schimbare foarte importanta pentru telefoane a fost lansata noaptea trecuta de catre chinezi, iata de ce au parte clientii care le folosesc acum.

Huawei update android 9

Huawei. O schimbare foarte importanta a fost anuntata noaptea trecuta pentru telefoanele produse de catre chinezi si vandute in lumea intreaga, iar foarte multi dintre clienti se pot bucura de ele chiar in acest moment. Mai exact, cei de la Huawei au extins disponibilitatea actualizarii la Android 9 pentru mai multe modele de telefoane din oferta, astfel ca acum si mai multi clienti se vor putea bucura de toate noutatile oferite de catre Google.

Huawei. Incepand de astazi, 10 noi modele de telefoane ale chinezilor vor avea disponibila actualizarea impreuna cu EMUi9.1, acestea fiind : Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, P20, P20 Pro, nova 3, Honor 10, Honor V10, si Honor Play. Doar unitatile vandute in China de catre cei de la Huawei beneficiaza de aceasta actualizare deocamdata, si e posibil ca limitarea sa aiba legatura cu sanctiunile impuse de catre SUA.

Huawei. Schimbare URIASA pe Telefoane, ce a LANSAT pentru Clienti

Huawei update android 9 modele

Huawei. O schimbare extrem de importanta este noul sistem EROFS, care ar trebui sa imbunatateasca vitezele de transfer de date cu pana la 20%, eliberand si 2 GB de spatiu din telefoane dupa instalare. Mai mult decat atat, GPU Turbo 3.0 va fi deasemenea implementat in telefoanele de la Huawei care au instalata aceasta actualizare, deci vorbim despre un update major care va imbunatati intr-o buna masura si performantele totale ale produselor.

Huawei. Avand in vedere ca actualizarea este distribuita deocamdata doar in China, exista multe semne de intrebare cu privire la momentul in care disponibilitatea va fi extinsa si la alte zone de pe glob. E posibil ca in Europa Huawei sa ofere actualizarea inaintea lansarii din SUA, dar totul depinde de modul in care exceptiile de la sanctiunile impuse pe teritoriul american le permit chinezilor sa ofere asemenea actualizari software la nivel global.

Huawei. Mai multe detalii despre distributia acestei actualizari vor veni in zilele urmatoare, asa ca va fi interesant de vazut ce anume pregateste compania chinezeasca pentru clientii sai.