Vivo Nex 3: Primul Smartphone cu Ecran ce Acopera TOTAL Panoul Frontal

Vivo Nex 3 va fi lansat cu un ecran cum nu am mai vazut vreodata pentru vreun smartphone, acesta urmand a acoperi total panoul frontal, si nu doar atat.

Vivo Nex 3 Primul Smartphone cu Ecran ce Acopera TOTAL Panoul Frontal

Vivo Nex 3 ar urma sa fie un smartphone unic, in care ar urma sa fie implementata o premiera la care multi fani ai smartphone-urilor visau de foarte mult timp, dar care nu a fost posibila pana acum. Mai exact, Vivo Nex 3 ar urma sa aiba un raport ecran – panou frontal de peste 100%, adica ecranul va acoperi total panoul frontal, si se va extinde in marginile laterale ale carcasei, marcand o noua inovatie pentru chinezi.

Vivo Nex 3 este prezentat in imaginea de mai jos cam asa cum ar trebui sa fie lansat de catre companie cand va ajunge pe piata, si ar trebui sa lase multi actuali utilizatori de telefoane cu gura cascata. In ecranul pentru Vivo Nex 3 nu exista vreun decupaj, vreo perforatie, nimic, iar marginile sunt atat de subtiri incat il fac sa para ca un smartphone venit din viitor, ceea ce ar cam trebui sa ajunga intr-un final pentru noi.

Vivo Nex 3 vine cu un ecran cum nimeni nu a mai vazut pana acum

In momentul de fata putine telefoane se apropie de un raport ecran – panou frontal de 100%, insa Vivo Nex 3 va da cu siguranta startul unor noi inovatii in industria telefoniei mobile in 2019, cu o continuare in 2020. Vivo Nex 3 are deasemenea ecranul curbat la un unghi de 90 de grade in jurul marginilor carcasei, ceva ce din nou nu am mai vazut pentru vreun telefon, iar asta il face cu atat mai neobisnuit si mai interesant pentru potentialii clienti.

Vivo Nex 3 ar putea avea o camera frontala integrat in ecran, sau in carcasa, dar desigur ca momentan nimeni nu stie cum stau lucrurile, dar mai mult ca sigur vom afla in curand detalii despre el. Celor de la Vivo le place sa ofere informatii despre telefoanele pe care urmeaza sa le lanseze, asa ca e foarte probabil sa aflam foarte curand si mai multe detalii in legatura cu acest nou model de telefon.

5 COMENTARII

  1. Deci acum nu vom avea ca la samsung laterale rotunjite ci si partile de sus si jos….deci va avea continut blurry 20%. Deci prin fizica deja v-am zis primul compromis …sa vedem urmatoarele dupa ce il vor prezenta, sigur vor mai fi

  2. Lasa ma ca tu o sa cumperi infectia aia de iphone care e la fel ca acum 3 ani dar mai slab…
    Vezi ca nai baterie ca lai scos din priza acm 3 ore..si cam atat mai tine un ipxs…srb breton de gay ca reclama apple

  3. Stilumeu….ai probleme cu telefonul. Al meu xs îl pun seara la încărcat cu cel puțin 30% baterie și am toate alea activate inclusiv airpods…. Îl am de la lansare…mai are puțin și face anul și am 98% viața la baterie.